Nová konkurencia pre OneNote, Evernote a ďalšie služby.

Ktorý poznámkový blok používate? Na trhu je veľa možností, okrem systémových aplikácií v operačných systémoch sa ponúkajú viaceré cloudové služby ako OneNote, Evernote alebo Google Keep. Novým hráčom na trhu je Dropbox Paper.

Ten bol až donedávna dostupný iba na webe, Dropbox teraz ponúka aj mobilné aplikácie pre Android a iOS. Appka pre iPhone zatiaľ nie je pre našu krajinu dostupná. Služba takisto vstupuje do otvoreného betatestovania, takže ju môže vyskúšať každý a bez čakania. Platiaci používatelia služby Dropbox momentálne nemajú žiadne prémiové funkcie, poznámkový nástroj môžete používať bez obmedzenia.

Paper ponúka štandardnú funkcionalitu, v porovnaní s konkurenciou sa výraznejšie neodlišuje. Službu môžete otestovať cez webové rozhranie, prípadne si stiahnite mobilnú aplikáciu pre Android. Appka pre iOS zatiaľ nie je pre náš región dostupná.

Nová služba určite zaujme používateľov konkurenčnej aplikácie Evernote. Táto služba nedávno zmenila obmedzenia pre neplatiacich používateľov, limity sú teraz pomerne striktne dané.

Zdroj: VentureBeat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit