Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology oznámila, že jej nový operačný systém DSM 7.0 je všeobecne dostupný pre všetky úložné riešenia od Synology, vrátane podnikových NAS riešení či riešení zameraných na monitoring, pričom bude nasledovať prvá aktualizovaná verzia na rozšírenie podpory.

Od svojho oficiálneho vydania je systém DSM 7.0 oceňovaný najmä vďaka jeho vyššej rýchlosti a efektivite. Verzia DSM 7.0.1 okrem rozšírenia dostupnosti pre špičkové zariadenia Synology prináša niekoľko pokročilých funkcií, vrátane rýchlejšieho spracovania žiadostí o podporu prostredníctvom integrácie nástroja Active Insight, aj podporu rozhrania Fibre Channel, deduplikáciu flash zväzkov a ovládače K8s CSI za účelom zlepšenia správy zväzkov v systéme Kubernetes.

Spolu s touto aktualizáciou spoločnosť Synology oficiálne uvádza na trh hybridné cloudové riešenie Hybrid Share, ktoré prináša flexibilitu a škálovateľnosť cloudových služieb pre lokálne nasadenie. Riešenie Hybrid Share umožňuje jednoduchú a rýchlu synchronizáciu súborov medzi lokáciami alebo kanceláriami a spája tak efektívne miestne ukladanie súborov do medzipamäte s prenášaním zaťaženia prenosového pásma do cloudu, čo zvyšuje produktivitu a zároveň znižuje záťaž na IT.

Dostupnosť

Vlastníci zariadení radu XS, SA, FS, NVR a DVA môžu systém DSM 7.0.1 získať v Centre pre sťahovanie spoločnosti Synology, prípadne môžu po distribúcii aktualizácie vo svojich regiónoch aktualizovať priamo v systéme DSM.

Riešenie Synology Hybrid Share je automaticky a zdarma dostupné pre všetkých predplatiteľov plánu pre úložisko C2 Advanced (v minulosti označovaný ako Plan II).

Ďalšie informácie

Novinky

Poznámky k verzii a kompatibilné modely

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.