Aktuálne je v ponuke služby 15 hier.

Hry si nemusíte kupovať. Namiesto toho budete platiť nízky mesačný poplatok a získate prístup ku knižnici titulov, ktoré môžete hrať neobmedzene. Spoločnosť EA sa s týmto konceptom snažila presadiť už na hernej konzole Xbox One. EA Access umožňuje za mesačný poplatok 3,99 EUR alebo ročný poplatok 24,99 EUR hrať na Xboxe vybrané hry z katalógu EA.

Spoločnosť teraz s touto iniciatívou prichádza aj na PC, pod názvom Origin Access. Novinka je už dostupná pre slovenských hráčov a aktuálne funguje iba na báze mesačného predplatného vo výške 3,99 EUR. Lacnejšie, ročné členstvo, ktoré je dostupné na konzolách Xbox One, si zatiaľ v PC službe nekúpite. Škoda.

Origin Access aktuálne ponúka 15 hier. Ich počet sa bude rozširovať. Okrem titulov, ktoré si môžete zahrať neobmedzene, umožňuje služba prístup k špeciálnym skúšobným verziám najnovších hier pred ich vydaním. Novinky v ponuke služby v plnej verzii nenájdete, čo je logické.

EA chce v prípade služby Origin Access zaujať cenovou politikou. Za necelých 50 EUR na rok získate hry, ktoré by samé o sebe stali niekoľkonásobne viac. Samozrejme, záleží aj na subjektívnom vkuse každého hráča, či ho ponuka osloví. Predplatitelia služby takisto dostanú 10% zľavu pri všetkých nákupoch hier alebo DLC obsahu v obchode Origin.

Vybrané EA hry, ktoré sú zadarmo dostupné v službe Origin Access

Vybrané EA hry, ktoré sú zadarmo dostupné v službe Origin Access

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit