Spoločnosť Electrolux prináša od septembra na trh nové spotrebiče do domácnosti. Boli sme sa pozrieť pri ich uvedení na Slovensku.

Bezkáblový vysávač

Bezkáblový vysávač podľa výrobcu, zmení spôsob vysávania v domácnostiach. Novinka – Pure F9 využíva technológiu výkonnej batérie a inovatívne dizajnové riešenia. Produkt má kombinovať výkon hlavného, klasického vysávača so slobodou, ktorú štandardne ponúka tyčový vysávač.

Medzi najdôležitejšie vychytávky patrí mechanizmus flexibilnej hlavnej jednotky, ktorý umožňuje používateľom posúvať polohu hlavnej jednotky tak, aby spolu s výsuvnou hadicou umožnila ľahký prístup pod nábytok a iné, ťažšie dostupné miesta. Zároveň sa jeho sací výkon automaticky prispôsobuje povrchu, ktorý je vysávaný podľa toho, či sa jedná o koberec alebo tvrdú podlahu. Vďaka ergonomickému dizajnu je možné nastaviť bezkáblový vysávač presne na požadovanú výšku.

Vysávač bol prvý krát predstavený na veľtrhu IFA v Berlíne, počnúc 31. augustom 2018. Do redakcie sme si ho vyžiadali na testovanie.

Mixér na jemné mixovanie

Electrolux uvádza na trh aj nový mixér Explore 7.  Ten je navrhnutý tak, aby sa správne postaral o všetky vložené ingrediencie – v princípe ide o správnu rýchlosť mixovania, pričom sa udržuje nízka teplota. 

Elextrolux Explore 7 je možné používať pri príprave rôznych smoothie, polievok, nápojov či salsy.

Navrhnutý pre lepšie výsledky

Electrolux Explore 7 Blender disponuje patentovanou technológiou PowerTilt využívajúcou 10° naklonenie, vďaka ktorému by mal byť všetok obsah nádoby zmixovaný rovnomerne. Mixér pracuje pri nízkej teplote, takže ingrediencie ostanú čerstvé a zanechajú si prirodzenú farbu. Napríklad, pri výrobe gazpacha, salsy či pesta sa suroviny nebudú mixovať prebytočne,  aby si udržali farbu, čerstvosť a požadovanú štruktúru.

Ingrediencie sú citlivé

Mixér disponuje inteligentnou reguláciou rýchlosti a vždy použije správnu rýchlosť mixovania a výsledok bude vždy rovnaký, bez ohľadu na množstvo, ktoré ste zmixovali. Jednoducho sa dokáže prispôsobiť tomu, či pripravujete smoothie len pre seba alebo pre celú svoju rodinu.

Vhodný na všetky situácie

Mixér ponúka širokú škálu možností ovládania pri rôznych rýchlostiach tak, aby dodal každému receptu tú správnu štruktúru. Spolu s možnosťou nakláňania umožňuje prispôsobiť manipuláciu s jednotlivými ingredienciami tak, aby bol konečný výsledok mixovania v požadovanej kvalite. Programy, ktoré sú šité na mieru poskytujú, na rozdiel od mixérov s jedným stupňom rýchlosti, tie najlepšie výsledky vďaka možnosti nastavenia rôznych rýchlostí, prestávok či pulzných fáz. Tieto možnosti zlepšujú konečnú štruktúru, ale aj chuť jedla.

Značky: