Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vlajková loď akumulátorových vysávačov z dielne Electrolux prináša viac ako len dlhú výdrž a pohodlné vysávanie. Špeciálne poteší aj majiteľov psov či mačiek, ktorí pravidelne zápasia s chlpmi po celom byte. Navyše ho do konca decembra novembra môžete získať so špeciálnou hubicou PowerPro zadarmo.

Každý majiteľ chlpatého štvornohého kamaráta vie, ako často po nich treba vysávať. V čase, kedy psy menia srsť, musia niektorí majitelia vysávať až niekoľkokrát za deň. Na túto úlohu je akumulátorový vysávač 2 v 1 Pure Q9 ako stvorený. Je tichší ako jeho predchodcovia, najmä odnímateľná ručná jednotka, ktorej hlučnosť bola znížená o polovicu. Zníženie hluku bolo dosiahnuté kombináciou plynulého prietoku vzduchu a tlmenému vývodu vzduchu. Vďaka týmto vlastnostiam nevystraší ani tých najbojazlivejších psov či mačiatka.

Pure Q9 je navyše špeciálne dostupný aj vo verzii ANIMA, ktorá je vyslovene určená pre všetkých majiteľov domácich zvierat. Jej príslušenstvo zahŕňa nadstavce, ktoré sú ako stvorené na boj so zvieracími chlpmi – štrbinovú hubicu, kefu na prach, mini turbo hubicu a aj jemnú hubicu s mikrovláknom. S ich pomocou chlpy vo vašej domácnosti nebudú mať šancu.

Môže sa však stať, že sa zvieracie chlpy, vlasy či vlákna zamotajú do kefy vysávača. Ani to pre Pure Q9 nepredstavuje najmenší problém vďaka jedinečnej technológii funkcii BrushRollClean™. Tá rýchlo a jednoducho kefu vyčistí a vy na jej aktivovanie nemusíte spraviť nič viac ako len zošliapnuť stlačiť pedál na vrchu hubice. Táto funkcia navyše funguje aj pri vypnutom vysávači.

Vymoženosti tyčového vysávaču Pure Q9 sa ale nekončia len pri starostlivosti o zvieraciu domácnosť. Prináša najpohodlnejší zážitok z vysávania pre každého. Vďaka nabíjacej stanici ho môžete mať vždy po ruke a jeho elegantný dizajn sa nestratí v žiadnej obývačke. Hladko a bez námahy vykĺzne z nabíjacej stanice, keď ho potrebujete a rovnako ľahko do nej zase vkĺzne po vysávaní. Rovnako bez námahy dokážete vybrať aj ručnú jednotku a povysávať ňou ťažko dostupné miesta alebo kreslá.

Vyznačuje sa aj ďalšími pridanými technológiami, ktoré celý proces vysávania ešte viac uľahčujú. LED svetlá DustSpotter™ na hubici osvetľujú vysávanú plochu, vďaka čomu vám neunikne ani omrvinka ani v tom najtmavšom rohu. Jeho ďalšou nespornou výhodou je aj dlhá výdrž až 55 minút, ktorá vám umožní povysávať aj tie najväčšie domácnosti na jedno nabitie.

Pri kúpe ktoréhokoľvek z modelov Pure Q9 teraz môžete získať špeciálnu hubicu PowerPro na tvrdé podlahy v hodnote 99,90 €. Vďaka špeciálnemu dizajnu dokáže povysávať nečistoty všetkých veľkostí a na tvrdých podlahách má aj leštiaci účinok. Viac informácií o tom, ako zadarmo túto hubicu získať, nájdete na stránke https://www.electrolux.sk/local/promotions/cistonajedendotyk/

Značky: