Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Francúzsky týždeň v reťazci Lidl prináša pestrú ponuku špecialít, ktoré čerpajú inšpiráciu nielen z tradičnej francúzskej kuchyne, ale aj z obľúbeného seriálu Emily in Paris. Okrem jedinečných chutí, ktoré vás prenesú do srdca Paríža, sa môžete tešiť aj na štipku parížskeho šarmu. Príďte si vychutnať francúzske delikatesy a atmosféru, ktorá vám pripomenie krásy a pôvab hlavného mesta módy a romantiky.

Originálny seriál Netflixu Emily in Paris sa vracia s dlhoočakávaným pokračovaním štvrtej série, a Lidl pri tejto príležitosti uvádza exkluzívny výber nových produktov, ktoré oslavujú výnimočnosť francúzskej gastronómie a zároveň potešia všetkých fanúšikov. Slogan Lidla „voňavé a chrumkavé pečivo“ nikdy nebol taký autentický ako teraz, keďže francúzske raňajky sa bez čerstvej bagety nezaobídu, Navyše, ešte stále si na ňu stihnete uplatniť zľavu 1+1 zadarmo. V ponuke Emily in Paris nájdete aj sladké maškrtky, ako sú makrónky s motívmi zo seriálu či ruby čokoládu s unikátnou príchuťou bublinkového vína.

Slané chute mesta módy

Pre milovníkov slaných chutí francúzsky týždeň prináša výnimočný výber salám a syrov, ideálnych k príprave tradičnej obloženej misy Charcuterie. Príďte na chuť vzduchom sušenej saláme s lieskovými orechmi a francúzskej šunke. Neopomeňte ani lahodný syr Camembert z kravského mlieka, ktorý ladí s hroznom alebo sladkou hruškou rovnako, ako aj osve.

Fanúšikov seriálu poteší aj bohatá ponuka oblečenia s potlačou Emily in Paris, vrátane tričiek, županov a ponožiek, ako aj formičiek na pečenie a ružových kuchynských pomôcok. Všetky dostupné produkty nájdete na e-shope Lidl, kde si môžete vybrať svoje obľúbené kúsky. Poponáhľajte sa a uchmatnite si to svoje.

Duc De Coeur, Makrónky 72g, Lidl, 4,29 €

Duc De Coeur, Ruby čokoláda 100g, Lidl, 2,99 €

French Style, Saláma 250g, 3,49 €

Značky: