Doprajte si chvíľu len pre seba a darujte sebe a svojim blízkym počas tohtoročného adventu a Vianoc poriadnu dávku zábavy, napätia i romantiky so špičkovým 4K televízorom Hisense z radu U7HQ a užite si sledovanie majstrovstiev sveta vo futbale, kultových seriálov, vianočných rozprávok a hrania hier.

Televízor Hisense 65U7HQ s dokonalým obrazom so sýtymi farbami, ostrými krivkami a precízne vykreslenými detailmi ponúka aj presne vyvážený priestorový zvuk, takže sa budete cítiť ako na štadióne alebo v kine. Niet divu – ponúka totiž kľúčové kinotechnológie Dolby Vision a Dolby Atmos.

Umelá inteligencia navyše dokáže prispôsobiť dynamiku obrazu sledovanej scéne. A vďaka rýchlemu operačnému systému a profesionálnemu hernému režimu s tými najmodernejšími technológiami herného priemyslu si skutočne užijete aj hranie akčných hier, ktoré môžete streamovať a hrať konkurenčne s protihráčom vo vedľajšej izbe či na druhej strane zemegule.

Nový rad televízorov Hisense U7HQ je nabitý modernými technológiami, ktoré vás očaria. A vďaka modernému, nadčasovému dizajnu bude aj vyzerať skvele v každom interiéri.

Obraz ako nikdy predtým

Špičková ULED obrazovka s 20 patentovanými technológiami, kvantovými bodmi a funkciou lokálneho stmievania v 32 samostatne ovládaných zónach vám poskytne ohromujúcu zábavu, akú ste doma ešte nemali. Ponúkne ostrý obraz s bohatými farbami s viac ako miliardou verne reprodukovaných odtieňov s jasnou bielou a hlbokou čiernou, ako aj precízne vykreslené detaily s čistými prechodmi medzi tmavými a svetlými oblasťami obrazu.

Ako v kine

Televízor ponúka rozlíšenie Ultra HD, ktoré verne zobrazuje každý detail, a podporuje aj HDR formát hollywoodskych štúdií Dolby Vision. O pohlcujúci zvukový zážitok sa postarajú kinotechnológie Dolby Atmos a DTS:X, ktoré okolo vás vytvoria virtualizované 360-stupňové zvukové pole. Zvuk bude krištáľovo čistý a vy sa ocitnete priamo uprostred akcie.

Hisense U7Zdroj: Hisense
Hisense U7

Umelá inteligencia pre autentické zážitky

Umelá inteligencia sama upraví nastavenia dynamiky obrazu v závislosti od toho, na čo sa práve pozeráte. Športový prenos, romantický film alebo napríklad dokumentárny film o prírode si vychutnáte úplne iným spôsobom. A najmä tak intenzívne, ako keby ste boli na štadióne, medzi hrdinami alebo v džungli. Jedinečný športový režim navyše v okamihu automaticky upraví zobrazenie aj zvuk prenosu, aby ste si dokonale vychutnali každú športovú udalosť. Vďaka možnosti upscalingu obrazu na 4K rozlíšenie si môžete vychutnať aj bežné televízne vysielanie v najvyššej kvalite. Aj to sa počíta. Okrem toho umelá inteligencia zabezpečuje aj dokonalý obraz nielen večer, ale aj cez deň bez zatiahnutých závesov.

Plynulý pohyb aj v divokých akciách

Obrazovka so 120 Hz panelom je sama osebe dostatočnou zárukou plynulých prechodov bez trhania a oneskorenia. Aby bol výsledný obraz vždy stopercentný, je k dispozícii aj funkcia MEMC s vkladaním medzisnímok pre dokonalé vykreslené detaily aj pri rýchlych zmenách scény. Športové zápasy, preteky a akčné filmy sa tak dostávajú na úplne novú úroveň.

Inteligentný, rýchly a intuitívny operačný systém VIDAA

Hisense U7HQ beží na najnovšej verzii operačného systému VIDAA, ktorý je teraz ešte prehľadnejší a rýchlejší. Môžete si tak vychutnať bleskové spustenie a okamžitý prístup k aplikáciám, ako je napríklad obľúbený Netflix a YouTube, Antik TV, VOYO, Disney+, Amazon Prime, Lepšia.tv, Sledovanie TV a Facebook Watch. Pre futbalových fanúšikov je tu lahôdka – UEFA.TV a kanál FIFA+. Samozrejme, môžete prehrávať aj vlastný obsah z mobilu alebo tabletu. A cez moderný port HDMI 2.1 si pripojiť Blu-ray prehrávač a soundbar.

Profesionálny herný režim

Či už ste skôr fanúšikom divokých pretekov alebo strieľačiek plných výbuchov, oceníte vstavaný profesionálny herný režim s prémiovými technológiami, ktoré minimalizujú oneskorenie vstupu, zabezpečujú plynulý pohyb bez trhania a umožňujú prenášať kvalitný zvuk v oveľa širšom zvukovom pásme. Hru si tak môžete skutočne užiť aj vo vypätých herných chvíľach, či už ide o medzinárodný turnaj alebo herný súboj s priateľmi. Po zapnutí hernej konzoly sa televízor sám prepne do herného režimu.

Produktový tip: Hisense 65U7HQ

Hisense 65U7HQZdroj: Hisense
Hisense 65U7HQ

Inteligentný 4K televízor Hisense 65U7HQ poteší nielen športových a filmových nadšencov, ale aj náročných herných fanúšikov pokročilými technológiami a elegantným dizajnom za skvelú cenu. TV s kinotechnológiami Dolby Vision®, HDR, Dolby Atmos a DTS:X využíva priame podsvietenie celej ULED obrazovky s 32 nezávislými zónami stmievania. Umelá inteligencia a vrstva kvantových bodov (Quantum Dot) sa postarajú o prirodzené farby bez presýtenia, správnu dynamiku obrazu a dokonalú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu súčasne aj za denného svetla.  120 Hz panel a funkcia MEMC s vkladaním medzisnímok zabezpečujú plynulý obraz počas športových prenosov, akčných filmových scén alebo hrania hier.

Tento televízor je tak ideálny pre športových fanúšikov aj hráčov – má športový aj profesionálny herný režim s pripojením cez HDMI 2.1, podporu prenosu 120 Hz signálu a technológiu AMD FreeSync Premium, ktorá plne prispôsobí frekvenciu obrazovky potrebám konkrétnej hry. Televízor využíva vlastnú inteligentnú platformu VIDAA U 6.0 s rýchlym a prehľadným používateľským rozhraním a sprístupňuje množstvo globálnych a  slovenských i českých aplikácií, ktorých ponuka sa neustále rozširuje.  Odporúčaná cena je 1 099 EUR.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou sk.hisense.com

Prečítajte si aj: