Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o zaradení seriálového programu Epic Drama HD a hudobného programu Power TV do ponuky Skylinku.

Od 21. 8. 2018 sa programová ponuka Skylinku opäť rozšíri o seriálový program – do platených balíčkov Smart, Flexi 10, Multi, Kombi a Komplet teraz pribudne seriálový program Epic Drama HD.

Program Epic Drama HD, nový domov výpravných drám, je zameraný na mužov a ženy vo veku nad 25 rokov, avšak zaujme všetkých fanúšikov dramatického žánru, ktorí sa môžu tešiť na nepretržitý prístup k veľkolepým seriálovým titulom celého žánrového spektra, kde nechýba zločin a záhady, adaptácie klasických literárnych diel, politika a boj o moc, vojnové drámy, akčné a dobrodružné príbehy, skutočné historické udalosti ani svet fantázie. Epic Drama sa od konkurencie líši svojou pestrou ponukou zloženou zo špičkových svetových diel a od septembra ponúkame okrem iného seriál podľa klasickej legendy, Beowulf: návrat do Shieldlands, historická dráma Tudorovci (4. séria) alebo detektívny seriál Endeavour.

Od začiatku augusta je pre všetkých zákazníkov Skylinku dostupný aj nový hudobný program Power TV, ktorý Vám ponúka najhorúcejšie hity z Českej republiky, Slovenska a celého sveta. Nalaďte si tie najlepšie hity!

Technické parametre pre naladenie Epic Drama HD Network:

Satelit: Astra 23,5°E

Kmitočet: 11876 MHz

Polarizácia: Horizontálna

FEC: 3/4

Symbolová rýchlosť: 29 900 kS/s

Norma: DVB-S2/8PSK

Pilot: ON
Pozícia vo FastScan 89

Technické parametre pre naladenie Power TV:

Satelit: Astra 23,5°E

Kmitočet: 12363 MHz

Polarizácia: Vertikálna

FEC: 3/4

Symbolová rýchlosť: 29 500 kS/s

Norma: DVB-S2/8PSK

Pilot: ON

Pozícia vo FastScan 18

 

Programy sú vysielané v kompresnom formáte MPEG-4, pre ich príjem je teda potrebný HD satelitný prijímač (najlepšie s certifikátom Skylink READY).


O Epic Drama

Spoločnosť ViasatWorld spustila kanál Epic Drama v decembri 2017 na svojich hlavných medzinárodných trhoch s úvodnou ponukou cez 600 hodín najlepších hraných seriálov z celého sveta. Obľúbenosť novej značky na televíznom trhu rýchlo stúpa – počas šiestich mesiacov získala cez 10 miliónov platiacich divákov prostredníctvom viac ako 60 operátorov. Stala sa miestom, kde diváci nachádzajú najširší výber veľkorozpočtových seriálov rôznych dramatických žánrov v kvalite HD. Na väčšinu vysielaného obsahu sa vzťahuje licencia pre nelineárne vysielanie, takže ViasatWorld môže divákom ponúknuť najlepšie svetové tituly na sledovanie na rôznych platformách a zariadeniach. Väčšina ponúkaných titulov sú novinky natočené v posledných troch rokoch a vysielané v cieľových krajinách exkluzívne.

Značky: