Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson predstavila dve termosublimačné tlačiarne pre formát 64″ SureColor SC-F9400H a SC-F9400. Tlačiarne boli vyvinuté predovšetkým pre rýchlu veľkoobjemovú potlač odevov, textílií, reklamných pútačov a ďalších produktov.

Model SC-F9400H ponúka firmám tiež možnosť tlačiť pomocou dvoch variant originálneho fluorescenčného atramentu (žltého a ružového), ktoré zaisťujú jasné a živé farby pre výrobu športového oblečenia, pracovných odevov a módnych doplnkov. Rad SC-F9400 je evolúciou overená technológia tlače Epson. Zaisťuje vysokú kvalitu tlače v spojení s vyššou produktivitou a spoľahlivosťou.

Slávek Gross, LFP Business Account Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, k tomu hovorí: „Tento produktový rad ďalej rozvíjame. Originálne riešenie pre fluorescenčnú tlač, ktoré sme práve uviedli na trh, pridáva novú hodnotu. Je to naše prvé riešenie tohto typu a veríme, že sme pripravili fluorescenčné atramenty, ktoré sú lepšie z hľadiska žiarivosti a farebnej hustoty.“ A dodáva: „Nejde však len o fluorescenčné atramenty. Prichádzame tiež so širším výberom súborov EMX (pre riadenie farebnosti na rôznych materiáloch), inštruktážnym videom na údržbu (spúšťaným pomocou QR kódu) a množstvom ďalších funkcií k čo najväčšiemu uľahčeniu nastavenia, použitia a údržby. Sme si istí, že rad SC-F9400 bude mať priaznivý vplyv na ziskovosť mnohých firiem.“

Okrem vylepšení použiteľnosti spoločnosť Epson zachovala v rade F mnoho kľúčových funkcií z predchádzajúcich modelov. Práve tieto osvedčené a odskúšané technológie umožňujú spoločnosti Epson byť ťahúňom inovácií v odvetví a vytvárať pre firmy nové obchodné príležitosti.

Hlavné vlastnosti

  • Originálne riešenie s fluorescenčnými atramentami
  • Veľkoobjemové riešenie atramentovej tlače
  • Softvér Epson Edge Print
  • Inštruktážne video spúšťané QR kódom
  • Širší výber súborov EMX
  • Ochranný rám tlačovej hlavy pre riadené prúdenie vzduchu
  • Hybridná plocha a rebrovaná tlačová plocha pre efektívnu manipuláciu s médiami
  • Lapač prachu a stieranie hláv textilným pásom pre prevenciu upchatia trysiek
  • Robustná konštrukcia tlačiarne, pokročilé automatické riadenie napnutia a narovnania pre presné podávanie médií
  • LED osvetlenie potláčaného papiera
  • Jednoduché nastavenie médií

Spoločnosť Epson ponúka kompletné riešenie – tlačiareň, atramenty, substráty, softvér a podporu. Jednotlivé súčasti sú navrhnuté tak, aby spolu perfektne fungovali. Keď sa k tomu pridá jednoduché nastavenie a používanie, máme ideálne riešenie pre firmy, ktoré chcú začať s termosublimačnou tlačou alebo aktualizovať skoršie modely.

Tlačiarne SureColor SC-F9400 a SC-F9400H budú dostupné v januári 2020.

Značky: