Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jedinečný prvok mení zakrivenú dráhu papiera na rovnú, čo rozširuje podporované typy médií

Epson predstavuje štyri nové stolové skenery DS-C330, DS-C490, ES-C320W a ES-C380W, ktoré vychádzajú v ústrety potrebám digitalizácie. Reagujú na nové kancelárske výzvy, ktoré vznikli rozšírením hybridnej práce a cielia predovšetkým na zdieľané pracovné priestory, menšie kancelárie a pracoviská s obmedzeným miestom.

Tieto nové skenery zaberajú výrazne menej miesta a dávajú používateľom voľnosť výberu najvhodnejšej dráhy papiera. Jednoduchý prvok v podobe páčky umožňuje ľahko zmeniť zakrivenú dráhu papiera na rovnú, čo rozširuje možnosti spracovania predlôh a umožňuje skenovať viac typov dokumentov – od cestovných pasov až po papierové role – pri rýchlosti 30–40 str./min. podľa modelu.

Marcel Divín, National Sales Manager spoločnosti Epson Europe CZ&SK, hovorí: „Spoločnosť Epson je dobre známa svojimi inováciami, ktoré zákazníkom pomáhajú zdolávať výzvy a ani tieto nové produkty nie sú výnimkou. Jedinečná univerzálnosť týchto skenerov spočíva v nastavení dráhy predlohy, čo umožňuje spracovávať viac typov predlôh a úloh vo výrazne malých rozmeroch. To znamená, že aj v hybridných a zdieľaných prostrediach, kde je núdza o miesto, môžu používatelia jednoducho začleniť a používať vysoko kvalitné skenovacie riešenie pre digitalizáciu.“

Modely ES-C320W a ES-C380W umožňujú bezdrôtové skenovanie, zatiaľ čo ES-C380W s technológiou Epson ScanWay predstavuje samostatné riešenie, ktoré nevyžaduje počítač a skenovanie či výber pracovných postupov prebieha na dotykovom paneli. Sada Epson Connect umožňuje skenovať do obľúbených cloudových služieb, ako je OneDrive, Sharepoint Online nebo Microsoft Teams.

Všetky modely disponujú množstvom technológií na lepšiu prácu s obrazom a textom, vrátane optického rozpoznávania znakov (OCR), ochrany dokumentov a zjednodušenia výberu cieľa alebo pracovného postupu.

Celá organizácia Epson kladie veľký dôraz na riešenie problémov udržateľnosti a zaviazala sa, že na výrobu týchto produktov použije až 30 % recyklovaného plastu.

Ide o jeden z krokov smerom k strategickému cieľu dosiahnuť nezávislosť od podzemných zdrojov do roku 2050.

Ďalšie informácie a technické špecifikácie produktov nájdete na stránke: https://www.epson.sk/sk_SK

Značky: