Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson vyzýva používateľov zasadacích miestností, aby sa prestali trápiť s malými displejmi a vstúpili do sveta mítingov a videokonferencií so všestranným 100″ zobrazovačom EB-1470Ui.

Okrem bezproblémových mítingov s jednoduchým pripojením a nastavením, projektor navyše prináša až 20 000 hodín bezúdržbovej prevádzky, počas ktorých sa o produkt nebudete musieť vôbec starať.

Prioritou laserového projektoru EB-1470Ui je produktivita, spolupráca a integrácia zariadenia. Vďaka bezdrôtovej konektivite umožňuje zdieľanie tabule a ďalšieho obsahu a vzdialené pripojenie smartfónov, tabletov a notebookov. S funkciou automatického zapnutia sa zariadenie spustí v okamihu, kedy pripojíte kábel, takže nestrácate čas. Úžasná veľkosť zobrazenia až 100″ a vysoké rozlíšenie zabezpečí lepšiu spoluprácu aj to, že všetci uvidia prezentovaný materiál. Interaktívne laserové zobrazenie funguje na takmer každom rovnom povrchu, ktorý zmení na interaktívnu dotykovo ovládanú digitálnu tabuľu. Projektor stačí zapnúť a začať písať – ideálne riešenie spolupráce v modernej zasadacej miestnosti.

„Ploché panely v zasadacích miestnostiach nefungovali – veľkosť ich zobrazenia jednoducho nedosahoval požadované hodnoty – a preto sme v spoločnosti Epson vyvinuli riešenie EB-1470Ui pre zasadacie miestnosti, ktoré na konferenciách umožňujú skutočnú spoluprácu, okrem iného vďaka veľkosti obrazu až 100 palcov“, tvrdí Michal Holovský Business Account Manager spoločnosti Epson. „V situácii, kedy je potrebné počas videokonferencie premietať obsah z dvoch rôznych zdrojov, využívame funkciu rozdelenia projekčnej plochy, ktorá umožňuje ľahké a bezpečné zdieľanie všetkých možných druhov obsahu, napríklad vzdialené zdieľanie tabule a videokonferencie. Vďaka ovládaniu dvomi perami a dotykom prstu môžu volajúci ľahko pripájať a zdieľať obsah alebo celú obrazovku zo svojich smartfónov, tabletov a notebookov.“

Projektor EB-1470Ui podporuje všetok relevantný softvér pre videokonferencie z notebookov, stolných počítačov aj osobných zariadení, počnúc technológiou EasyMP Multi-PC Projection prostredníctvom zrkadlenia obrazovky zariadenia s OS Android, až po aplikáciu Epson’s iProjection, ktorú je možné použiť s tabletom či telefónom s operačným systémom iOS, Android alebo Chromebook.

Zariadenie EB-1470Ui je vybavené dvomi HDMI portmi a bezdrôtovou konektivitou. Veľkosť zobrazenia je možné škálovať od 70 do 100 palcov. Rozlíšenie WUXGA zabezpečuje skvelý zážitok z ostrého obrazu prevyšujúci bežné Full HD. Vďaka automatickému prispôsobeniu osvetlenia, extrémne jasnému farebnému svetelnému výstupu (CLO) 4 000 lúmenov a kontrastnému pomeru 2 500 000 : 1 zabezpečujúcemu vysoko kvalitný obraz ho môžete používať za akýchkoľvek svetelných podmienok.

Projektor EB-1470Ui bude k dispozícii od novembra 2017.

Kľúčové vlastnostiEH-1470Ui
Laserový svetelný zdroj s technológiou 3LCD
Rozlíšenie Full HD WUXGA
Škálovateľný obraz od 70 do 100 palcov
Prispôsobiteľné rozdelenie projekčnej plochy pre premietanie dvoch snímok súčasne
Bezdrôtové pripojenie
Zrkadlenie obrazovky (Miracast)
Konektivita so vzdialenou plochou
Vzdialené zdieľanie tabule
Interaktívne ovládanie perom aj dotykom
Dva HDMI porty
Farebný svetelný výstup (CLO) 4 000 lúmenov
Dynamický kontrastný pomer 2 500 000 : 1

 

Značky: