Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kompaktná, cenovo výhodná, mobilná a udržateľná fototlačiareň

Spoločnosť Epson rozširuje svoj rad vysoko kvalitných fototlačiarní SureLab o nový model SL-D500. Tlačiareň SL-D500 je mimoriadne kompaktné, mobilné a cenovo výhodné riešenie na výrobu výtlačkov s rozmermi 10 × 15 cm / 9 × 13 cm. V porovnaní s tlačiarňami radu D2T2 (Dye Diffusion Thermal Transfer) prináša používateľom množstvo udržateľných benefitov.

Vďaka nim má ambíciu stať sa obľúbencom na súčasných trhoch, napríklad u predajcov fotografií, v kopírovacích službách, u výrobcov blahoželaní či pri organizovaní rôznych podujatí. Spoločnosť Epson tiež predpokladá, že táto tlačiareň otvorí nové príležitosti odvetviam, vrátane hotelov a umeleckých ateliérov, ktoré chcú rozšíriť svoje služby.

Tlačiareň SL-D500 s veľmi nízkou spotrebou energie a dôrazom na udržateľnosť je ekonomickým riešením na výrobu fotografických alebo obojstranných blahoprianí, brožúr a stolných kalendárov. Ponúka špičkovú úroveň kvality obrazu a je ideálnym riešením na doplnenie alebo nahradenie sublimačných tlačiarní v maloobchodných fotopredajniach alebo na akciách.

Ľahká a kompaktná tlačiareň je navyše veľmi skladná, takže môžete vytvoriť produkčnú zostavu až z troch tlačiarní položených na sebe. Nezaberie zbytočne veľký priestor (0,105 m2) a vojde sa do bežnej maloobchodnej predajne alebo na pult v pohostinskom zariadení.

Ovládanie tlačiarne SureLab je ešte jednoduchšie vďaka systému priebežného doplňovania atramentu (CISS). Ten umožňuje na jednej tlačiarni vytlačiť až 100 výtlačkov (celkom 300 výtlačkov na zostave troch tlačiarní), a to úplne bez zásahu používateľa a na ploche menšej ako dva listy A4.

Model SL-D500 ponúka nielen ľahkú a nenáročnú konštrukciu, ale aj možnosť napájania z prenosného akumulátora alebo zo siete, a vďaka vstavanému prepravnému zámku ho možno ľahko premiestniť.

Táto tlačiareň je tak ideálnou voľbou pre fotografov rôznych udalostí, ktorí potrebujú riešenie pre jednoduchú a kvalitnú produkciu na mieste. Tlačiareň SL-D500 ponúka režimy jednostrannej aj obojstrannej tlače, je vybavená širokými možnosťami pripojenia (USB/LAN/Wi-Fi) a podporuje riešenie Epson Cloud Solution PORT a software OrderController.

Zariadenie ľahko spolupracuje s ostatnými tlačiarňami SureLab, tlačiarňami Epson DTG na priamu potlač textilu (Direct to Garment), tlačiarňami pútačov a veľkoformátovými tlačiarňami. Tiež je možné ho ovládať cez integrovaný panel alebo pomocou kompatibilnej aplikácie.

Tlačiareň SL-500 je prispôsobená na minimálny dopad na životné prostredie. Vďaka jedinečnej technológií Heat-Free spoločnosti Epson má zníženú stopu CO2 pri preprave a pri prepočte na jeden výtlačok spotrebováva menej energie ako predchádzajúce modely. Od doby, kedy bola pred viac ako 10 rokmi uvedená na trh prvá tlačiareň SureLab, spoločnosť Epson neustále znižuje prevádzkovú spotrebu energie z 500 W na iba 18 W. Udržateľnosť je ešte podporená tým, že papierová krabica na fľaštičky s atramentom je vyrobená zo 100% recyklovaného materiálu.

„S potešením predstavujeme tento dôležitý prírastok do radu SureLab spoločnosti Epson, ktorý nielen dopĺňa doterajšie zariadenia SureLab, ale môže tiež splniť nároky ešte širšieho okruhu firiem. Nová tlačiareň SureLab spotrebováva rovnaké množstvo energie ako domáca atramentová tlačiareň, a ponúka tak podnikom ekologickejší variant používaných produktov,” hovorí Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK. „Naši zákazníci môžu teraz ponúkať škálovateľné, mobilné a udržateľné riešenie tlače s vysokou kvalitou, ktorá sa od tlačiarní Epson SureLab očakáva.”

Značky: