Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ESET, líder v proaktívnej ochrane pred internetovými hrozbami, získal od čitateľov nemeckého magazínu Computer Bild ocenenie „Zlatý počítač“.

Toto uznanie získal v kategórii bezpečnosť pre domácich používateľov pre svoje riešenie ESET Smart Security 9. O víťazovi rozhodovali priamo čitatelia Computer Bildu, ktorý je najväčším európskym spotrebiteľským magazínom zameraným na IT.

Odovzdávanie ocenení sa uskutočnilo na začiatku septembra pred začatím Medzinárodného veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA v Berlíne.

„Vytúženú trofej si prevzali bezpečnostní profesionáli z ESETu. Vyhrali v bezpečnostnej kategórii so svojim programom ESET Smart Security 9,“ napísal Computer Bild vo svojej reportáži z udeľovania Zlatých počítačov.

“Zisk tohto ocenenia od našich nemeckých používateľov – čitateľov magazínu Computer Bild – nás teší a sme ním poctení. Dodáva nám silné povzbudenie pokračovať v našej misii, ktorej primárnym cieľom je chrániť používateľov pred kybernetickými hrozbami,” hovorí Miroslav Mikuš, obchodný a marketingový riaditeľ ESETu pre EMEA region.

V tomto roku zvíťazil ESET Smart Security 9 aj v samotnom redakčnom teste magazínu Computer Bild. V Internet Security teste, ktorý sa zameral na trinásť produktov pre domácich zákazníkov, získal s najlepším skóre prvé miesto.

V nasledujúcich týždňoch vydá ESET novú edíciu svojich bezpečnostných riešení pre domácnosti vrátane ESET Smart Security 10.