Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vzdialená správa pomocou mobilného telefónu cez aplikáciu Android / iOS

Inteligentná zásuvka EVOLVEO Porta F16 230 V pre maximálne zaťaženie 3 680 W (16 A) s pripojením do siete Wi-Fi 2,4 GHz umožňuje okrem iného meranie spotreby a vzdialenú správu cez mobilnú aplikáciu Android a iOS. Zásuvka má detskú poistku, samostatný vypínač a podporuje platformy Amazon Alexa a Asistent Google. Navyše umožňuje komunikáciu s inteligentnými zariadeniami na platforme Tuya Smart (Smart Life). Veľmi presné meranie elektrickej energie pomáha šetriť penzie. Zásuvka EVOLVEO Porta F16 typu E v atraktívnom dizajne a za priaznivú cenu je určená do prostredia typu E.

Vďaka inteligentnej zásuvke EVOLVEO Porta F16 získa užívateľ kompletný prehlaď spotreby elektrickej energie v mobilnej aplikácii, vrátane aktuálnej hodnoty spotreby v reálnom čase. Navyše sa všetky dáta ukladajú do prehľadných grafov.

Inteligentná zásuvka EVOLVEO Porta F16 umožňuje ľahké, plánované a plne automatizované ovládanie pripojených zariadení. Okrem merania spotreby zásuvka ponúka mnoho užitočných funkcií pre inteligentnú domácnosť. Vďaka funkcii Odpočet je možné programovať zapínanie a vypínanie pripojených zariadení, s funkciou Plán je možné nastaviť počiatočný a konečný stav pravidelného zapínania. Funkcia Cyklovač umožní nastaviť dĺžku cyklov, ktoré sa budú striedať, a dobu a dni, počas ktorých sa bude program vykonávať. Krokovanie je funkcia, ktorá vypne zariadenie vždy po uplynutí nastavenej doby. Bezpečie domácnosti podporí funkcia náhodného zapínania, kedy zásuvka zmení zvolený stav v zvolenom časovom úseku a dňoch. Oproti plánu sa zapne/vypne na začiatku s miernym oneskorením a na konci s predstihom, ktorý sa v jednotlivých dňoch mení. Ideálne pre nasimulovanie prítomnosti v dobe dovoleniek a kedy je nehnuteľnosť alebo domácnosť bez dozoru, napríklad ako inteligentná prevencia proti krádežiam na chalupách a chatách.

Dostupnosť a cena

Inteligentná zásuvka EVOLVEO Porta F16 je súčasťou produktového radu EVOLVEO Smart, ktorý zahŕňa produkty pre inteligentnú domácnosť. EVOLVEO Porta F16 je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov už za 22 EUR vrátane DPH.

Špecifikácie:

Podpora aplikácie pre Android a iOS
Možnosť pridania viacerých inteligentných zásuviek a inej inteligentnej elektroniky do aplikácie
Funkcia časovač už od jednej minúty
Plánovanie s opakovaním pre vybrané dni v týždni
Funkcia cyklovač umožní nastavenie vypínania a zapínania v pravidelných intervaloch
Náhodná funkcia mení čas začiatku a konca nastaveného programu
Maximálne zaťaženie až 3 680 W
Maximálny prúd spotrebiča až 16 A pri 230 V
Wi-Fi 2,4 GHz / 802.11 b/g/n
Rozmery 72 × 66 × 68 mm

Značky: