Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

EVOLVEO uvádza na trh novú fotopascu, ktorá zaujme predovšetkým svojimi kompaktnými rozmermi. Fotopascu EVOLVEO StrongVision Mini o veľkosti iba 105 × 85 × 40 mm je možné tajne a nepozorovane umiestniť takmer kamkoľvek. Od prasklín v kameňoch a skalách, cez vikiere, parapety a balkóny domov a ďalších stavieb. Fotopascu je možné taktiež pomocou pásikov a úchytov umiestniť na kmeň stromu alebo inú podobnú plochu. Medzi hlavné funkcie patrí nočné foto aj video, 20Mpix fotografie s dátumom a časom, Full HD video či časozberný režim.

Fotopasca EVOLVEO StrongVision Mini s kamuflážou a stupňom krytia IP65 je určená predovšetkým na sledovanie pohybu zveri v prírode, zvládne však tajne monitorovať aj budovy a súkromné priestory. I cez svoje malé rozmery StrongVision Mini poskytuje všetky potrebné funkcie, ktoré sa od fotopascí očakávajú, a ľahko sa ovláda. Fotopasca je vybavená IR priesvitom s vlnovou dĺžkou 850 nm na vyhotovenie nočných snímok. Použitý IR priesvit umožňuje zaznamenávať nočné čiernobiele fotografie aj čiernobiele nočné video. Za denného svetla je záznam detailne farebný. Prepínanie denného a nočného režimu je plne automatické v závislosti na intenzite okolitého svetla.

Integrovaný snímač (5 Mpix) dokáže zaznamenať fotografie v rozlíšení až 20 Mpx alebo video vo FullHD kvalite 1080 p. Automatická spúšť spolupracuje s PIR senzorom a reaguje rýchlosťou 0,8 s. Používateľ môže ľahko nastaviť niekoľko režimov záznamu od vyhotovenia bežných fotografií s nastaviteľným rozlíšením až po režim sekvenčného fotenia Burst, pri ktorom sa zaznamená až 9 snímok v rade za sebou. Pri zázname je možné taktiež kombinovať vyhotovenie fotografie a videa pri jednej aktivácii, alebo video samotne.

Fotopascu EVOLVEO StrongVision Mini je možné použiť aj na záznam časozberných fotografií. Interval automatického vyhotovovania fotografií je možné nastaviť na hodnoty 5, 10 alebo 30 minút. Túto funkciu je možné využiť napríklad na sledovanie vývoja stavebných a iných prác alebo na záznam z miest, kde nie je možné použiť aktiváciu zariadenia pomocou PIR senzoru.

Nastavenie fotopasce EVOLVEO StrongVision Mini je ľahké. Stačí vložiť batérie a zapnúť. Fotopasca je už továrne prednastavená na doporučený režim, ktorý vychádza z obecných požiadaviek na zariadenia tohto typu. Individuálne a detailné nastavenie sa vykonáva pomocou počítača s využitím konfiguračného súboru na SD karte.

Pre EVOLVEO StrongVision Mini je k dispozícii celý rad originálneho príslušenstva Napríklad solárny panel, ktorý predĺži dobu prevádzky až na dvojnásobok. V ponuke EVOLVEO sú aj ďalšie modely fotopascí.

Dostupnosť a cena
Fotopasca EVOLVEO StrongVision Mini je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je EUR 50 vrátane DPH.

Parametre:

Pamäť: Micro SD Karta Max 32 GB

Šošovka: F=3.1; FOV=60°

Rozmery: 105 mm × 85 mm × 40 mm

LED: 850 nm IR

PIR Senzor: Zorné pole 90°

Počet IR LED: 26 LED

Maximálny dosvit IR LED: 20 metrov (ideálny osvit do 6 – 8 m)

Rýchlosť aktivácie: 0,8 s

Oneskorenie: 1/5/10/30sec/min

Rozlíšenie fotografií: 20MP/16MP/12MP

Burst/sekvencia snímok: 1/3/6/9

Rozlíšenie Videa: 1080P/720P/VGA

Formát záznamu: JPEG/AVI

Dátum a čas na snímok: Áno

Stand-by proud: 0,02 mA

Napájanie: 4 × AA 1,5 V LR6 batérie, Externá 6V DC (1,2V články nie je možné použiť)

Vodoodolnosť: IP 65

Obsah balenia:

  • EVOLVEO StrongVision Mini
  • upevňovací pásik
  • mini USB kábel
  • používateľský manuál

www: https://eshop.evolveo.cz/evolveo-strongvision-mini–fotopast-casosberna-kamera/

Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

YouTube: https://www.youtube.com/user/evolveoeu

Instagram: https://www.instagram.com/evolveo_cz/

EVOLVEO je značka elektroniky, ktorá vznikla v roku 2005 a špecializuje sa na oblasti digitálneho domova, osobnej elektroniky a herných produktov. Značka je zameraná prevažne na mužov, ktorí majú záujem o spotrebnú elektroniku, alebo informačné technológie, požadujú trendové produkty a hľadajú ekonomicky výhodnejšie riešenia vzhľadom k ponuke nadnárodných značiek. Rozvoj, distribúciu a servis EVOLVEO zabezpečuje medzinárodný tím vo viac než desiatich zemiach. EVOLVEO podlieha zariadeniu akosti podľa normy ISO 9001.

Značky: