Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spĺňa normy IP68, má batériu s kapacitou 4 000 mAh, lokalizáciu polohy a retro hru „Snake“

Spoločnosť EVOLVEO rozširuje svoju sériu odolných tlačidlových telefónov StrongPhone o model Z6, ktorý sa vyznačuje štandardmi IP68 a extrémnou výdržou batérie na jedno nabitie. Vďaka batérii s kapacitou 4 000 mAh slúži tento mobilný telefón aj ako powerbanka. EVOLVEO StrongPhone Z6 ponúka aj lokalizáciu polohy, SOS tlačidlo a extrémne výkonnú baterku. Pogumovaný povrch a atraktívny dizajn v outdoorovom maskovaní predurčuje používanie tohto tlačidlového telefónu.

Odolný tlačidlový telefón EVOLVEO StrongPhone Z6 s dvoma SIM kartami a portom USB-C odolá náročným podmienkam, vydrží hrubé zaobchádzanie a zabezpečí spoľahlivú komunikáciu až na štyri týždne vďaka mimoriadne veľkej Li-Ion batérii s kapacitou 4 000 mAh. Vďaka tomuto výkonu možno EVOLVEO StrongPhone Z6 používať aj ako powerbanku a dobíjať iné zariadenia.

StrongPhone Z6 dokáže lokalizovať vašu polohu prostredníctvom siete GSM a je vybavený núdzovým SOS tlačidlom. Po stlačení tlačidla telefón automaticky vytočí prednastavené čísla a odošle na ne núdzovú správu vrátane informácií o približnej polohe. Presnosť lokalizácie závisí od hustoty pokrytia siete GSM. V mestách je presnosť desiatky až stovky metrov, mimo miest je presnosť nižšia.

Mobilný telefón EVOLVEO StrongPhone Z6 má 2,8″ displej so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu a tlaku. Prehľadné a jednoduché menu v kombinácii s veľkým displejom uľahčuje používanie telefónu v akýchkoľvek podmienkach. Telefón ponúka celý rad ďalších užitočných funkcií vrátane 2Mpx fotoaparátu, výkonnej LED baterky a zabudovaného FM rádia s integrovanou anténou a automatickým ladením staníc. K dispozícii je aj kalendár, budíky, poznámky či kalkulačka a obľúbená retro hra „Snake“.

Dostupnosť a cena

Odolný tlačidlový telefón EVOLVEO StrongPhone Z6 je k dispozícii v sieti internetových obchodov a u vybraných predajcov len za 88 EUR vrátane DPH.

Značky: