Spoločnosť ZyXEL Communications predstavuje bezdrôtový extender N300 WRE2206, s ktorým sa hluché miesta domácich Wi-Fi sietí stávajú minulosťou. Extender vyniká jednoduchých intuitívnym nastavením, úplne novým užívateľsky ústretovým prevedením
a vyšším výkonom, ktorý znamená až o 30% lepšie bezdrôtové pokrytie.

Či už chcete sledovať správy, pri varení sa podívať na online recepty, zdieľať fotografie alebo cez sociálne média chatovať s priateľmi a príbuznými, bezdrôtová konektivita predstavuje nedielnu súčasť našich domácností. Bezdrôtový router alebo prístupový bod síce poskytuje bezdrôtový prístup k internetu, ale jeho slabinou často býva nedostatočné pokrytie.

Spoločnosť ZyXEL preto prichádza s bezdrôtovým extenderom WRE2206 pre lepšie pripojenie. K rozšíreniu siete na doposiaľ nepokryté miesta stačí zariadenie dvoma jednoduchými krokmi nastaviť – extender WRE2206 zasunúť do zásuvky a potom stlačiť tlačidlá WPS na extenderi a Vašom routeri alebo prístupovom bode. K rozšíreniu bezdrôtového pokrytia nie s nutné žiadne káble.

Silu bezdrôtového signálu indikuje kontrolka na extenderi. Vďaka nej ľahko nájdete najlepšie miesto k jeho inštalácii, a nemusíte tak blúdiť po dome a dúfať, že extender umiestnite na vhodné miesto. Dióda na pravej strane extenderu indikuje počet pripojených zariadení. Vždy tak budete vedieť, či k sieti nie je pripojených príliš veľa zariadení, čo znižuje rýchlosť bezdrôtového prenosu. Pre zvyšovanie výkonu sú v pravidelných intervaloch uskutočňované automatické updaty firmwaru nevyžadujúce žiadny zásah užívateľa.

Ďalšou prednosťou extenderu je ethernetový port na jeho spodnej strane, aby ste si mohli vybrať medzi káblovým alebo bezdrôtovým pripojením. Port slúži k pripojeniu káblových sieťových zariadení, ako sú napr. herné konzoly, šikovné TV alebo set top box, k Vašej existujúcej bezdrôtovej sieti. Vďaka kompaktnému, užívateľsky príjemnému prevedeniu je možné extender WRE2206 ľahko inštalovať, riadiť a zakomponovať do všetkých domácností vyžadujúcich celoplošné bezdrôtové pokrytie.

 

Značky: