Aby bol rozchod ľahší.

Facebook môže v prípade rozchodov spôsobovať komplikácie. Na vašej nástenke sa zobrazujú príspevky od bývalého frajera alebo frajerky, čo odlúčenie obvykle príliš neuľahčuje. Samozrejme, daného používateľa si môžete odstrániť z priateľov, schovať si jeho posty alebo ho úplne zablokovať. Facebook chce teraz niektoré z týchto aktivít vykonať automaticky.

Sociálna sieť ohlásila dostupnosť nových nástrojov prostredníctvom oficiálneho blogu. Keď si na FB zmeníte status vo vzťahu, sociálna sieť vám ponúkne, aby ste ich vyskúšali. Pomocou nových nastavení môžete jednoduchým spôsobom obmedziť, čo vidíte vy, resp. čo bude viditeľne pre vášho ex-partnera. Môžete si nastaviť, aby sa statusy od „ex“ nezobrazovali na vašej nástenke a aby vám Facebook neponúkal jeho otagovanie, resp. nepripomínal komunikáciu pomocou služby Messenger. Takisto môžete jednoduchým spôsobom schovať vaše príspevky.

Funkcia je zatiaľ dostupná iba pre Ameriku a iba v rámci mobilnej aplikácie.

fb_nastavenia_rozchod_nowat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit