Moje najobľúbenejšie filmy, zoznam pamiatok, ktoré chcem navštíviť počas výletu vo Viedni či zoznam novoročných predsavzatí. Toto je nový obsah, ktorý na Facebooku nájdeme už v najbližších týždňoch.

Ľudia môžu na Facebooku v súčasnej dobe publikovať takmer čokoľvek. Dajú sa pre tento účel využiť príspevky, blogy, fotky, videá, GIFy a mnoho ďalších funkcionalít. Teraz k ním pribúda nová možnosť v podobe zoznamov úloh, ktoré umožnia používateľom jednoducho zdieľať nový druh obsahu.

Zoznamy úloh, ktoré by mali byť dostupné všetkým používateľom už v najbližších týždňoch budú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach, podobne ako sú dnes príspevky.

Zdá sa tak, že Facebook plní svoj nedávny sľub o tom, že chce spraviť svoju sieť výrazne osobnejšou. Používatelia majú totiž podľa Facebooku novú možnosť zdieľania osobného obsahu, ktorý sa doteraz len ťažko komunikoval.

V súvislosti s touto novinkou sa objavili už prvé špekulácie o tom, že Facebook chce takto získané dáta využiť na lepšie cielenie reklamy. Túto informáciu však spoločnosť dementovala s tým, že to nie je jej cieľom od tejto funkcionality.

Zdroj: The Next Web

Značky: