Doplnené 8. február 2017: Fallout Shelter je od dnešného dňa dostupný aj vo Windows Obchode ako univerzálna aplikácia.

Vďaka tomu si hru môžete jednoducho stiahnuť do počítača so systémom Windows 10 alebo do konzoly Xbox One a synchronizovať svoj postup v hraní. Hru sťahujte z Windows Obchodu.

PC verzia vyšla pôvodne v lete minulého roka

Pôvodný článok 14. júl 2016: Spoločnosť Bethesda na svojej E3 konferencii oznámila, že obľúbená mobilná hra Fallout Shelter sa dočká vydania aj vo verzii pre počítače.

Tá je už dostupná na stiahnutie a v tejto súvislosti sa takisto objavila aktualizácia pre mobilnú verziu na 1.6, ktorá prináša viacero vylepšení a najmä úplne novú náplň – úlohy. Vďaka questom opustíte protiatómový kryt a spoznáte viac z postapokalyptického sveta. Všetky novinky aktualizácie prináša aj PC verzia.

Fallout Shelter pre PC zatiaľ nenájdete na STEAMe. Pokiaľ si hru chcete zahrať už dnes, musíte si nainštalovať program Bethesda Launcher a vytvoriť si používateľský účet. Následne si hru stiahnete a nainštalujete priamo pomocou nového programu.

fallout_shelter_PC_bethesda

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit