Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálne uvedenie novej vlajkovej lodi HONOR Magic3 Series sa blíži a značka HONOR postupne odhaľuje viac. Na panelovej diskusii vedenej prestížnou agentúrou Reuters Plus globálny prezident HONOR George Zhao odhalil dizajn dlho očakávanej HONOR Magic3 Series a prezradil viac o celom koncepte dizajnu, ktorý je inšpirovaný krásnym prírodným javom tzv. magickou hodinkou. HONOR odhalil tiež dizajnový kryt, ktorý viac napovedá, ako bude nový prémiový smartphone vyzerať.

Dizajn inšpirovaný prírodou

HONOR si dáva záležať nielen na výbave, ale aj na veľmi prepracovanom dizajne novej HONOR Magic3 Series. Inšpirácia prišla z prírodného javu, ktorý veľmi dobre poznajú všetci fotografi.

Tzv. magická hodinka alebo tiež zlatá hodinka alebo modrá hodinka sa traduje ako najunikátnejšia denná doba s tým najlepším prirodzeným svetlom. Zhruba 15 až 20 minút predtým, ako zapadá slnko alebo tesne po východe slnka, kedy je medzi -6 ° až -4 ° pod horizontom, je obloha nádherne temne modrá. Keď sa slnko nachádza medzi -4 ° až 6 ° nad horizontom, obloha zružovie alebo dostane ružovo-zlatistý nádych. Farby tzv. magickej hodiny nájdete na nové sérii smartfónov HONOR Magic3 Series s dvoma farebnými označeniami, Blue Hour a Golden Hour.

Značky: