Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu nový inteligentný Wi-Fi svetelný LED pásik, ktorý patrí do radu zariadení pre inteligentnú domácnosť Tapo. Jedná sa o model Tapo L9305, ktorý v rovnomennom portfóliu dopĺňa ucelenú sériu, ktorá pozostáva napríklad zo šikovných žiaroviek, zásuviek či bezpečnostných kamier. Novinka nadväzuje na úspešné modely LED pásikov L900-5 a L920-5, napriek tomu však oproti nim prináša minimálne jednu zásadnú inováciu.

Podpora Apple HomeKit

LED pásik TP-Link Tapo L930-5 totiž podporuje Apple HomeKit, čo je ucelené riešenie pre zariadenia inteligentnej domácnosti. Vďaka tomu môžete LED pásik jednoducho ovládať prostredníctvom mobilných zariadení značky Apple a dokonca aj pomocou hlasových príkazov s využitím inteligentnej asistentky Siri.

Ovládajte ho, ako vám to vyhovuje

Výhodou LED pásiku Tapo L930-5 je rovnako ako u ďalších LED pásikov TP-Link možnosť jeho spolupráce so šikovnými asistentmi alebo mobilnou aplikáciou Tapo v češtine aj slovenčine. Svetelný pásik tak môžete ovládať presne tak, ako vám to vyhovuje. Oproti iným riešeniam nepotrebuje k svojmu fungovaniu ďalšie zariadenie (hub). Svetelné zariadenie skrátka stačí pripojiť priamo k domácej zabezpečenej Wi-Fi sieti. Výhodou je tiež fakt, že k LED pásiku nič nemusíte dokupovať, jedná sa o hotový a kompletný produkt.

Lepšia ovládateľnosť a umelecké vyjadrenie

Vďaka využitiu špičkových technológií získate pri pásiku Tapo L930-5 lepšiu ovládateľnosť a tiež vylepšené možnosti pre svoje umelecké vyjadrenie, pretože k dispozícii je navyše integrovaný IC čip, a jeden pásik tak môže zobrazovať viac farieb naraz. Môžete si vytvoriť až 50 prispôsobených farebných zón so svetelným nastavením, ktoré je možné prispôsobiť vašej nálade alebo aktuálnym podmienkam. Rovnako ako model L920-5 sa aj novinka pýši povrchovou úpravou z polyuretánu, čo znamená aj vyššiu odolnosť.

Experimentujte s rôznymi predvoľbami osvetlenia

Pri LED pásiku TP-Link Tapo L930-5 je možné experimentovať s rôznymi predvoľbami osvetlenia. To si tak jednoducho nastavíte podľa svojich predstáv. Napríklad tlmené nočné osvetlenie vám vytvorí príjemnú atmosféru, a svetlo môžete nastaviť aj pre večierok alebo klasické osvetlenie. Predvolené režimy potom uložíte do pamäte a kedykoľvek vyvoláte pomocou mobilnej aplikácie. Okrem všetkých spomínaných svetelných efektov môžete nastaviť aj extra biele LED osvetlenie. V tomto režime získate svetlo s intenzitou 1 000 lúmenov pre klasické osvetlenie priestoru.

Nechajte sa pohltiť efektmi

Chcete sa nechať pohltiť dynamickými svetelnými efektmi? Je to možné vďaka konfigurácii viac ako 16 miliónov živých farieb a ovládaniu samostatných svetelných zón. Zábava tak môže prepuknúť naplno. To využijete hlavne na domácej párty alebo pri počúvaní hudby. Tú dokáže pásik zachytiť a synchronizovať jej frekvencie a rytmus s farebnými efektmi. Zábavu si tak môžete užiť všetkými zmyslami.

Plánovač, časovač aj režim „Preč“

K ďalším možnostiam patrí funkcia plánovač a časovač, s ktorými si ľahko nastavíte časové harmonogramy, v rámci ktorých sa má svetelný pásik zapnúť či vypnúť v určený čas, a navyše si opäť môžete vybrať aj farebný odtieň a jeho jas. Režim Preč zase, podobne ako pri zásuvkách Tapo, dokáže simulovať prítomnosť osôb v dome a v náhodných časových intervaloch LED pásik rozsvecovať a zhasínať. Takže si žiadny prípadný nevítaný návštevník nemôže byť istý tým, či sa práve nachádzate doma alebo nie.

Flexibilná inštalácia aj hlasové ovládanie

Aj po fyzickej stránke je inštalácia veľmi jednoduchá, a navyše príjemne flexibilná. Stačí si pásik skrátiť na potrebnú dĺžku a následne ho prilepiť na prakticky ľubovoľný povrch vďaka lepiacemu podkladu 3M. Pásik je ohybný a vodeodolný, je možné ho inštalovať na ľubovoľné miesto a prípadne následne ho odlepiť a umiestniť inam. V neposlednom rade je k dispozícii už spomínané hlasové ovládanie, a to prostredníctvom šikovných asistentov Siri, Alexa či Google Assistant.

Kľúčové vlastnosti Tapo L930-5:

  • Ovládanie farebných zón – vytvorte si 50 prispôsobených farebných zón so svetelným nastavením, ktoré vyhovejú každej nálade alebo podmienkam.
  • Extra biele LED osvetlenie – funguje ako klasické osvetlenie, a zvyšuje tak možnosti využitia farebného svetelného Wi-Fi pásika.
  • Zábavné svetelné efekty – bavte sa vďaka sofistikovane navrhnutým animovaným svetelným efektom, ktoré nájdete v aplikácii Tapo.
  • Synchronizácia s hudbou – vyžaruje dynamické osvetlenie vytvárajúce elektrizujúcu atmosféru, v rytme okolo hrajúcej hudby.
  • Podpora Apple HomeKit – ovládajte svetelný pásik pomocou Siri s funkciou Apple HomeKit.
  • Hlasové ovládánie – kompatibilný s vašimi inteligentnými hlasovými asistentmi vrátane Alexy a Asistenta Google.
  • Povrchová úprava – vysoko kvalitná PU povrchová úprava zaisťuje trvanlivosť, jednotnosť a kompaktnosť.
  • Wi-Fi pripojenie – so stabilným pripojením k vašej sieti pásik skvelo funguje bez nutnosti pripojovania k hubu.
  • Jednoduché sprevádzkovanie – pomocou 3M pásky prilepte svetelný pásik na požadované miesto, pripojte ho k Wi-Fi a nakonfigurujte pomocou aplikácie.

Viac informácií o produkte

Značky: