FIFA 2018 je späť a prináša prekvapujúco lepšiu hrateľnosť, ako sme očakávali. Medziročný posun je pri hraní cítiť, a to aj napriek tomu, že FIFA je stále tá viac arkádová a Pro Evolution Soccer 2018 je ten realistickejší.

Hlavným lákadlom FIFY je už druhý rok po sebe režim The Journey, ktorý zobrazuje kariéru futbalistu aj z pohľadu „za oponou“. Ak ste hrali FIFU 2017, postup z The Journey si môžete importovať do novej FIFY a pokračovať s vaším Alexom Hunterom, ako sa nazýva hlavný hrdina tohto žánru. The Journey pripomína do určitej miery interaktívny film, ktorý je rozdelený zápasmi. Treba uznať, že pocit z hrania za Alexa je trochu iný v porovnaní s obyčajnými zápasmi či sezónou.

Okrem The Journey nechýba ani čoraz obľúbenejší režim FIFA Ultimate Team, v ktorom si postavíte tím snov z virtuálnych kartičiek futbalistov.

Hodnotenie: 4/5, 80 %
Cena: 64,99 EUR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom vydaní TOUCHIT č. 10/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit