Oslava 10. narodenín platformy Fitshaker sa v niesol duchu cvičenia, zdravého životného štýlu, no aj starostlivosti o seba.

Fitnes komunitu Fitshaker vám azda už predstavovať nemusíme. V rámci spolupráce sme sa totiž tento rok zapojili do letnej výzvy do plaviek, ktorú si Fitshaker pripravil pre svoje predplatiteľky a na naše výsledky sa môžete taktiež pozrieť na našom webe. Táto komunita pritom tento rok oslavuje svoje prvé okrúhle narodeniny a 10. rok fungovania oslávil poriadnou oslavou. My sme mali tú možnosť sa tejto oslavy v sobotu, 28. septembra, zúčastniť. Taktiež sme sa mohli porozprávať nielen s trénermi, ale aj so zakladateľmi tejto komunity, Petrom a Luciou Švaralovými, ktorí s Fitshakerom za tieto roky prešli dlhou cestou.

Narodeninová oslava s Fitshakerom sa delila do dvoch častí, teda harmonickej a energy časti. V rámci oboch častí si mohli fitshakeráčky zacvičiť naživo s ich obľúbenými trénermi, ktorých poznajú doma z obrazoviek alebo z rôznych pobytov, ktoré Fitshaker taktiež organizuje. V doobedňajšej harmonickej časti sme si mohli zacvičiť pilates s Lenkou Velínskou, jogu s Nikol Chovancovou, zapotiť sa s Janom Cahom a vyskúšať si novinku – tvárovú jogu so Zuzkou Ondrisovou. Poobedná časť začínala tabatou s Matejom Olejárom, no nechýbala ani Zora Czoborová, ktorá za sprievodu DJa Milana Lieskovského rozprúdila energiu v Dome športu v Bratislave.

Fitshaker narodeninová oslavaZdroj: TOUCHIT
Fitshaker narodeninová oslava

Pre návštevníčky a návštevníkov tejto akcie boli pri vstupe pripravené darčekové balíčky, ktoré obsahovali darčeky ako od Fitshakeru, tak aj od partnerov tejto udalosti. Po vstupe do Domu športu bolo okamžite cítiť neskutočnú energiu, ktorá vyžarovala zo skvele spojenej komunity. Návštevníčky a návštevníci sa okrem cvičenia mohli zúčastniť aj sprievodného programu a navštíviť stolčeky partnerov akcie, kde mali možnosť získať ďalšie produkty. My sme si v rámci návštevy oslavy vyskúšali InBody meranie, na základe ktorého sme mali osobnú konzultáciu s odborníkom k stravovaniu, no aj celkovo zdravému životnému štýlu. Taktiež sme mali možnosť zájsť si na masáž alebo sa nechať nalíčiť profesionálkami.

Jednou zo sprievodných aktivít bolo aj podpisovanie trička, ktoré fitshakeráčky mohli získať v chill zóne. Tričko bolo biele a mohli naň získať popisy a motivačné odkazy žien aj mužov, ktorí sa oslavy zúčastnili. Tričká ale podpisovali aj obľúbení tréneri, ktorí sa tiež s členmi komunity ochotne vyfotili.

Fitshaker narodeninová oslavaZdroj: TOUCHIT
Fitshaker narodeninová oslava

V rámci našej návštevy sme sa okrem cvičenia zúčastnili aj rozhovoru s Petrom a Luciou Švaralovými, ktorých sme sa spýtali niekoľko otázok. Prezradili nám napríklad to, čo považujú za najväčší úspech za 10 rokov Fitshakeru či to, čo stálo za jeho vznikom.

Najväčší úspech je to, že sme to dotiahli až sem, po 10. výročie a úžasné je to, predtým sme nečakali koľko ľudí dokážeme osloviť, koľkým ľuďom dokážeme pomôcť. Myslím, že najväčšie úspechy sú tie stovky až tisíce spokojných fitshakeráčiek, tých spokojných premien, ktoré dokázali za ten čas so sebou urobiť, ako nabrať sebavedomie aj po zdravotnej stránke. To sú naše úspechy a to nás poháňa vpred, a preto to bude rásť aj naďalej.

Povedal Peter Švaral, spoluzakladateľ Fitshakera

Fitshaker narodeninová oslavaZdroj: TOUCHIT
Fitshaker narodeninová oslava

Príbeh začiatku Fitshakera je jednoduchý, avšak skutočne motivačný. S ním sa nám zdôverila Lucka Švaral, ktorá pôvodne Fitshaker vytvorila na základe pár videí na YouTube. Lucka pôvodne predcvičovala zumbu a skúsila natočiť video, ktoré zverejnila na internete. Toto video malo obrovský úspech, a tak sa rozhodla vytvoriť ďalšie. Po videách s miliónovými dosahmi si Lucka s Petrom povedali, že ľudia chcú cvičiť aj cez internet a rozhodli sa vytvoriť Fitshaker.

Narodeninová oslava, ktorú Fitshaker zorganizoval, bola veľkolepá a unikátna. Do budúcna Peter s Luckou nevylučujú, že by takéto akcie vznikli viaceré, avšak dozvedeli sme sa, že aktuálne nie je na pláne žiadna konkrétna. Táto akcia ich naplnila, no z organizačných dôvodov nevedia do budúcna nič prisľúbiť. V blízkej dobe sa však fitshakeráčky môžu v novembri tešiť na tvárovú jogu, ďalej cvičenie SM systém aj fyzio program. Fitshaker však nepoľavuje a bude aj naďalej pracovať na tom, aby mal spokojné klientky, s akými sme sa stretli aj na tejto narodeninovej oslave.

Fitshaker narodeninová oslavaZdroj: TOUCHIT
Fitshaker narodeninová oslava

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.