Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Neúčelovú pôžičku si môžu v Home Credite najnovšie zobrať už aj právnické subjekty, konkrétne spoločnosti s ručením obmedzeným. Predpokladá sa pritom, že Flexibilná pôžička pre podnikateľov nájde svoje uplatnenie predovšetkým v malých firmách do desať zamestnancov. Home Credit týmto krokom rozširuje svoje pôsobenie na úverovom trhu pre podnikateľov, kde na jeseň začal ponúkať pôžičky živnostníkom. Úver, ktorého splácanie si môžu ľahko prispôsobiť svojim potrebám, sa vyznačuje rýchlym dojednaním a taktiež jednoduchými a zrozumiteľnými podmienkami. Kompletný proces schvaľovania prebieha plne online a dá sa vybaviť doslova za 15 minút. Pôžičky pritom môžu čerpať už aj začínajúce spoločnosti, a to už po troch mesiacoch ich fungovania.

V prípade schvaľovania Flexibilnej pôžičky pre podnikateľov odpadá zbytočná byrokracia, kde na rozdiel od väčšiny bánk, nie je potrebné kvôli žiadosti o pôžičku nútiť podnikateľov k osobnej návšteve či vysvetľovaniu účelu jej využitia. Online schválenie zmlúv pre právnické osoby, vrátane podpisu zmluvy prostredníctvom SMS, je na slovenskom trhu skôr ojedinelé a Home Credit týmto krokom predbieha aj viaceré banky. Je tak na Slovensku jediným poskytovateľom, ktorý dokáže schváliť pôžičku plne online eseročke s viac ako jedným konateľom. Celý proces sa orientuje predovšetkým na flexibilnosť a rýchlosť, pričom spoločnosť sa snaží vyhľadávať všetky potrebné doklady a dokumenty od podnikateľov z verejne dostupných zdrojov.

„Z našich prieskumov medzi podnikateľmi vyplynulo, že online forma schválenia bez nutnosti návštevy pobočky je jednoznačne preferovaná. Taktiež oceňujú aj to, keď sa k splácaniu pôžičky dá pristupovať s istou flexibilitou. V tomto duchu sa aj riadime princípom, že naše financovanie sa prispôsobí vášmu podnikaniu. Prakticky to znamená, že  podnikatelia môžu každý mesiac poslať inú výšku splátky, podľa toho ako sa im momentálne darí, samozrejme, pri zachovaní úhrady minimálnej nastavenej čiastky. Záujem o takúto variabilitu badáme aj na zvýšenom dopyte živnostníkov po našej Flexibilnej pôžičke pre podnikateľov v uplynulých mesiacoch,“ vysvetľuje Milan Cáder, riaditeľ divízie Produkty a Marketing spoločnosti Home Credit SR a ČR.

Flexibilná pôžička pre podnikateľov, najnovšie teda určená už aj pre eseročky, je celkom bez poplatkov, vrátane predčasného doplatenia, poskytuje sa vo výške od 1 000 do 20 000 eur. V súčasnosti je už možné o túto bezúčelovú pôžičku požiadať online na www.homecredit.sk. Pripravuje sa taktiež možnosť vybaviť si ju taktiež na pobočkách Home Creditu, ako aj telefonicky.

Značky: