Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

+ Najrýchlejšie rastúci európsky poskytovateľ mobility zavádza svoj unikátny obchodný model v Rusku

+ Od 3. septembra: nová medzinárodná linka Petrohrad – Tallinn

+ Flix it: udržateľná, cenovo dostupná a ľahko použiteľná mobilita pre ruských zákazníkov

FlixMobility, rýchlo rastúca technologická spoločnosť v oblasti mobility, prináša svoj jedinečný obchodný model do Ruska. Prvé medzinárodné spojenie bude spustené už 3. septembra. Táto linka nasleduje po v polovici júla začatej skúšobnej prevádzke na vnútroštátnej trase, ktorá sa takisto stane súčasťou ponuky ruského FlixBusu. Tieto dve linky predstavujú prvé kroky spoločnosti FlixBus na ruskom trhu a umožňujú ruským zákazníkom cestovať v najväčšej sieti medzimestských autobusov na svete. Kombinácia ekologického, cenovo dostupného a ľahko použiteľného cestovania s vysoko kvalitným produktom a prísnymi bezpečnostnými štandardmi sa spoločnosti už veľmi dobre osvedčila v celej Európe a v USA.

André Schwämmlein, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti FlixBus uvádza: „Vzhľadom na to, že podnikáme ďalší krok v našej globálnej expanzii, Rusko je pre nás veľmi zaujímavou krajinou. Najskôr prepojíme ruská mestá s našou súčasnou sieťou. Od leta roku 2020 sú súčasťou našich európskych spojení FlixBus aj pobaltské krajiny a teraz sa rozširujeme ďalej na východ a prepájame Pobaltie s Ruskom, aby sme aj obyvateľom Ruska ponúkli cenovo dostupné a udržateľné možnosti cestovania. „

Malý tím spoločnosti FlixBus sa už usadil v Moskve. Vedie ho Alexej Savkin, ktorý bude riadiť plánovaný rozvoj obchodu a rozšírenie prevádzky. Cieľom spoločnosti je čoskoro začať ďalšie medzinárodné spojenie z najväčších ruských miest, konkrétne do pobaltských krajín.

Nové možnosti cestovania: FlixBus prepojí Rusko s najväčšou svetovou sieťou medzimestských autobusov.

Spoločnosť FlixBus spoločne so svojimi regionálnymi partnermi vytvorila poprednú sieť diaľkových autobusov v celej Európe a stala sa druhým najväčším hráčom v Spojených štátoch amerických. Teraz spoločnosť podniká svoje prvé kroky v Rusku a ponúka medzinárodné aj vnútroštátne spojenie z Petrohradu do Veľkého Novgorodu a estónskeho Tallinnu.

Alexej Savkin, generálny riaditeľ spoločnosti FlixBus Russia dopĺňa: „Pridaním nových liniek do siete FlixBus z Petrohradu ponúkame Rusom ekologické a vysoko kvalitné alternatívy mobility. Vďaka rozšíreniu cenovo dostupných možností cestovania môžu ruskí zákazníci používať celú globálnu sieť FlixBus. Spočiatku sa jednoznačne zameriame na rozšírenie spojení na medzinárodnej úrovni, ale v dlhodobom horizonte chceme mať pre ruských cestujúcich zodpovedajúcu medzinárodnú aj vnútroštátnu ponuku. „

Flix it: Udržateľná, cenovo dostupná a ľahko použiteľná mobilita pre ruských zákazníkov

FlixBus ako technologická spoločnosť v oblasti cestovného ruchu ponúka radu technologických riešení, ktoré ďalej zjednodušia využívanie autobusovej dopravy v Rusku. Cestujúci môžu okrem iného využívať kompletný systém rezervácie miest, dostávať automatické náhrady za cestovné lístky (ak sa zmenili plány a oni potrebujú jazdu zrušiť) a využívať funkciu „Kde je môj FlixBus?“, ktorá umožňuje skontrolovať polohu autobusu v reálnom čase v aplikácii FlixBus alebo na webových stránkach. Cestovné lístky na tieto nové spoje, rovnako ako na spoje do rôznych európskych krajín, sú k dispozícii online na www.flixbus.ru, v aplikácii FlixBus App alebo v spolupracujúcich predajných agentúrach.

Už v roku 2016 spustila spoločnosť FlixBus ruské webové stránky a informácie o lístkoch pre rusky hovoriacich zákazníkov cestujúcich po Európe. Teraz FlixBus poskytuje ruským zákazníkom plný prístup k cestovaniu v celosvetovej sieti FlixBus.

Vysoké bezpečnostné štandardy sú pre spoločnosť FlixBus najvyššou prioritou

Aby bolo cestovanie bezpečné a pohodlné, dodržiava spoločnosť FlixBus najvyššie hygienické normy a zdravotné predpisy stanovené miestnymi úradmi. Patrí sem okrem iného povinnosť cestujúcich zakrývať si ústa a nos počas nástupu na palubu autobusu a počas jazdy, elektronické lístky či bezdotyková kontrola dokladov pri nástupe, samozrejmosťou je aj dezinfekcia vozidiel po každej jazde. Spoločnosť FlixBus žiada všetkých cestujúcich, aby starostlivo sledovali svoj zdravotný stav a cestovali len zdraví. Okrem uvedených pravidiel sú cestujúci povinní dodržiavať miestne zákony a preventívne opatrenia v krajine / krajinách, do ktorých cestujú.

Značky: