Zorganizujete si vaše spomienky oveľa prehľadnejšie.

Za ostatné roky sa vo vašej knižnici Fotiek mohlo nazhromaždiť obrovské množstvo fotografií, ktoré ako celok nepôsobia príliš organizovaným dojmom. Dokonca ani po tom, čo Google sprístupnil niekoľko šikovných nástroje na ich správu. Doteraz však chýbalo aj niekoľko ďalších potrebných funkcií.

Dobrou správou je, že práve tie sa objavia v novej aktualizácii aplikácie Fotky. Nová verzia sa začne objavovať v systéme Android už onedlho, avšak používatelia iOS si budú musieť počkať podstatne dlhšie.

Fotky GoogleZdroj: AndroidCentral
Fotky Google

Jednou z otravných funkcií aplikácie Fotky je, že snímky obrazovky sa nahrávajú spolu s fotografiami z fotoaparátu do jednej zložky. Google teraz pridáva ďalšie nástroje na ešte lepšie oddelenie týchto dvoch skupín. Nechýba ani možnosť nastavenia individuálneho automatického nahrávania do vlastných priečinkov.

Fotografie v knižnici je teraz možné usporiadať do zoznamu alebo mriežky. Nechýbajú ani filtre podľa typu vrátane albumov, zdieľaných albumov, obľúbených položiek, priečinkov v zariadení a ďalších. Okrem toho pribudla aj možnosť jednoduchého importu fotografií, dokonca aj a z iných fotografických služieb. Vďaka tejto vychytávke môžete mať všetky vaše spomienky na jednom mieste.

Poteší aj fakt, že Fotky Google sú jednou z najlepších aplikácií na správu a zdieľanie fotografií. 

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.