Spoločnosť Lenovo predstavila nové predajné, poradenské a servisné stredisko. Lenovo Showroom v Digital Parku v Bratislave prevádzkuje spoločnosť MARSANN IT, my sme sa rozprávali s pánom Jánom Baliakom, ktorý je managing director tejto spoločnosti. 

Dozvedeli sme sa, že MARSANN IT má takéto prevádzky ešte v obchodnom centre Bory Mall, ďalej v Banskej Bystrici a v Košiciach. Prevádzka v Digital Parku je jednoznačne najmodernejšia a najviac vybavená, je to výkladná skriňa spoločnosti Lenovo.

Nájdete tu notebooky triedy ThinkPad ale aj IdeaPad, ďalej all-in-one počítače ThinkCentre, potom príslušenstvo a samozrejme aj mobilné telefóny a tablety. Práve smartfóny sú tovar, ktorý si používatelia najčastejšie menia a teraz je ponuka smartfónov veľmi bohatá.

Návštevník nového ShowCentra má možnosť prehliadnuť si produkty z celého spektra firmy Lenovo. Skladové zásoby sú bohaté, obslužný personál je vyškolený a dokáže dobre poradiť.

Osobitnou častou tohto centra je servis, ktorý zahrňuje opravy záručné i pozáručné a dokáže ich vybaviť rýchlo. Sami sme si vyskúšali výmenu poškodeného LTE modulu v notebook ThinkPad Carbon X1.

Počas nášho stretnutia sme sa o prezentácii produktov Lenovo rozprávali s riaditeľom firmy Lenovo na Slovensku, pánom Vladimírom Varzalym a riaditeľom firmy MARSANN IT, Jánom Baliakom.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.