Na polnočný predaj iPhone 6s sme si vyhradili čas. Chceli sme vedieť, koľko ľudí sem príde a ako to bude celé prebiehať.

iPhoneStart

Sledovať ste ho mohli aj na našom Facebooku. NAY Elekrodom mal pripravených 350 kusov telefónov iPhone 6s (všetky verzie).

iPhoneStart-6

Okolo 23. hodiny tu bolo tak 60 ľudí, tesne pred polnocou sme odhadli počet čakajúcich na 120. Presne o polnoci sa brány NAY Elektrodom v Auparku otvorili a prví záujemcovia sa dostali k vytúženému telefónu. Prvých 100 záujemcov dostalo zadarmo aj slúchadlá Beats.

NAY Elektrodom bol na predaj pripravený dobre, mali iPhone 6s aj 6s Plus vo všetkých verziách a k tomu aj ochranné kryty.

Presne o polnoci to vypuklo. Prvý záujemca čakal na svoj iPhone 6s PLUS so 64 GB pamäťou od 17. hodiny.

Najväčšiemu záujmu sa tešila práve 64 GB verzia v striebornom farebnom vyhotovení. Mali ich v NAYke celkom dosť.

Rozprávali sme sa aj s človekom, ktorý si kúpil v NAYke úplne prvý iPhone 6s. Bol šťastný, že ho má, v minulosti skúšal aj Androidové telefóny, ale Apple mu vyhovuje viac.

20 minút po polnoci stálo pred predajňou NAY Elektrodom asi 50 ľudí a ďalší prichádzali. Ochranka vpúšťala do vnútra ľudí po desiatich.

Kto chcel, ten si mohol v NAYke naozaj tento večer kúpiť iPhone 6s podľa svojho výberu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.