Za posledných 10 rokov vzniklo v Košickom kraji vyše 9 000 nových pracovných miest v sektore IT. Je to priamy dôkaz toho, že toto odvetvie je na východnom Slovensku kľúčové. Aj ty máš šancu stať sa členom IT komunity!

Fpt Slovakia prináša jedinečný program plný výziev, ktorý ti umožní naučiť sa programovať v ABAP-e.

Nevieš, čo je ABAP? Neprekáža, v FPT sa dozvieš všetko potrebné. Na začiatok stačí vedieť, že ABAP je programovací jazyk, ktorý využíva software SAP.

Prečo sa zapojiť? Možností, kde sa naučíš ABAP, nie je veľa, nie je dostupný „open source“ a nenaučíš sa ho ani v škole. A pritom SAP (a tým pádom aj ABAP) využíva až 70% globálnych korporácií na svete!

Nemáš IT vzdelanie? Ani to nie je prekážkou. Ak máš analytické myslenie, neváhaj a zapoj sa. Získať môžeš veľa. Úspešní kandidáti dostanú okrem programovania možnosť zúčastniť sa na viacerých tréningoch v oblasti IT, budú mať vlastného mentora a budú môcť spolupracovať na už prebiehajúcich projektoch.

V košickej Fpt Slovakia dnes pracuje viacero absolventov FPT ABAP Lab, ktorí prihlásenie sa do programu veľmi odporúčajú. Jeden z nich spomína na zmeny v jeho živote takto:

„Do ABAP programu som sa prihlásil, pretože som skončil školu a hľadal prácu v IT sektore. S ABAP-om som nemal žiadne skúsenosti, ale pohovory boli určené aj pre takýto typ ľudí – boli skôr zamerané na všeobecnú inteligenciu a hlavne logické myslenie. Po prijatí a začatí programu vo februári som si FPT ihneď obľúbil. Dobré pracovné prostredie, skvelý pracovný kolektív, rôzne benefity, relax room – všetky tieto veci sú samozrejmosťou. Taktiež ABAP si ma celkom získal a postupne sa snažím v tomto smere vyskillovať. Po ukončení intenzívnych tréningov ABAP-u v apríli som bol priradený na projekt, kde som sa podieľal spolu so seniormi na vypracovaní reálnych požiadaviek zákazníka. Tento projekt mi veľa dal, naučil ma nové veci a trúfam si povedať, že možno aj určil moju budúcnosť.

Ak ťa to oslovilo a chceš sa stať ABAP vývojárom, prihlás sa na tento program plný výziev. Choď na stránku www.abap.fpt.sk a zaregistruj sa. Môžeš si byť istý, že ti to nielen naštartuje kariéru, ale aj zmení život. Registrácia je možná do 6. 10. 2017.

 

Značky: