Neviete sa už dočkať leta? Nakopnite sa ešte a strávte posledné dni pred prázdninovými týždňami tým najlepším a najužitočnejším vzdelávaním vášho života!

Košická IT firma Fpt Slovakia prichádza v júni (26. – 30. 6. 2017) už siedmy rok po sebe s týždenným programom pod názvom FPT Summer School. Ide o podujatie, ktoré cieli na odbornú IT verejnosť a špeciálne na programátorov. Tí budú v štyroch tímoch počas piatich dní pracovať na vývoji TECH appiek. Témami tohtoročnej letnej školy sú najnovšie trendy, ktoré v poslednom období výrazne ovplyvnili celú IT brandžu – SMAC. Tieto štyri písmená hovoria o kľúčových oblastiach, na ktoré sa vývoj softvéru a hardvéru zameriava. S – Social (sociálne siete), M – Mobile (mobilné zariadenia a softvér k nim), A – Automotive (autonómne autá a tzv. embedded systémy, ktoré sa v nich inštalujú) a v neposlednom rade C – Cloud (prechod IT infraštruktúry do cloudu).

Agilným SCRUM prístupom budú tímy zarezávať na vývoji TECH start-upov vo vyššie spomenutých oblastiach. Jadro programu bude doplnené o ranné panelové diskusie s externými hosťami z prostredia košického IT Valley (momentálne viac ako 20 firiem a viac ako 10 000 zamestnancov). Vďaka obedňajším tzv. IT talks budú mať účastníci šancu vypočuť si skúsenosti z projektov od FPT senior developerov a konzultantov. A ako to bývalo aj po iné roky, chutná grilovačka nebude chýbať.

“Vyzývame všetkých programátorov alebo tých, ktorí ku kódu inklinujú – príďte si to užiť! Tento program nie je hackathon, nie je to ani start-up weekend,” hovorí Róbert Packaň, špecialista pre komunikáciu v Fpt Slovakia, “Je to oveľa viac. Počas siedmych ročníkov ním u nás prešlo niekoľko desiatok mladých, nádejných IT-čkárov, ktorí v súčasnosti majú dôležité role či už u nás, alebo v ostatných košických IT firmách. Najlepším ponúkneme prácu na zaujímavých projektoch na našom DEV oddelení. Ako hovoria lídri firiem, ktoré udávajú trendy v našej oblasti – budúcnosť patrí tým, ktorí sú ochotní urobiť niečo navyše a odlíšiť sa resp. „odskočiť“ od konkurencie. A tento program je práve o tom.

Ak teda patríte k tým, ktorí chcú viac, siahnite po týždni programovania v príjemnej spoločnosti mladých ľudí a pohodovej pracovnej atmosfére. Možnosť, že po absolvovaní programu môžete dostať aj pracovnú ponuku, je navyše úžasná “čerešnička na torte”! Registrácia už prebieha na www.summerschool.fpt.sk! Miesta sa rýchlo míňajú, a tak neváhajte.

Značky: