Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

freeSAT nadviazal spoluprácu s Da Vinci Learning.

Jeden z najznámejších vzdelávacích kanálov teraz môžu pri príležitosti uvedenia  dokumentárneho seriálu „Great Dreamers“ (Veľkí rojkovia) sledovať zákazníci freeSAT-u bezplatne. Medzi 7. májom a 5. júnom okrem toho môžu na facebookovej stránke freeSAT-u súťažiť o skvelé ceny.

Mesiac dobrodružstva na Da Vinci Learning

Da Vinci Learning je vzdelávací kanál v angličtine, ktorého cieľom je spájať zvedavé mysle bez ohľadu na vek. Miliónom divákov na celom svete ponúka širokú škálu programov a poskytuje im možnosť celoživotného vzdelávania.

Zákazníci freeSAT-u budú mať celý mesiac možnosť vychutnať si programy Da Vinci Learning, vrátane nového seriálu „Great Dreamers“ (Veľkí rojkovia). Vďaka nemu môžu vyhrať skvelé ceny ako akčnú kameru Go Pro Session, tablet iPad mini, smart hodinky Apple Watch alebo Da Vinci 3D mini tlačiareň.

Ako hrať?

Stačí sledovať nový seriál každú nedeľu od 20:00 na Da Vinci Learning a poznačiť si kód, ktorý sa objaví na obrazovke. Šancu na výhru zvýšia kódy zo 4 epizód počas všetkých májových nedieľ.

S kódom potom treba navštíviť facebookovú stránku freeSAT-u facebook.com/freeSATtvSK a skúsiť šťastie. Prvé kolo sa začne v nedeľu, 7. mája, pokračovať sa bude 14. mája, 21. mája a posledné kolo sa uskutoční 28. mája.

O seriáli „Great Dreamers“ (Veľkí rojkovia)

Dokumentárny seriál oživuje osudy výnimočných ľudí a skúma, ako sa z nich vďaka snívaniu stali veľké postavy dejín. Jednotlivé príbehy približujú úspechy a pády Archimeda, Julesa Verna, Leonarda, Nikolu Teslu i Konstantina Ciolkovského.

Da Vinci Learning možno sledovať aj po skončení akcie, stačí si predplatiť balík freeSAT plus HD.

Zákazníci, ktorým satelitný prijímač poskytol freeSAT, môžu Da Vinci Learning od 5. mája do 5. júna sledovať na pozícii 54. Diváci s vlastnými prijímačmi nájdu frekvencie na webovej stránke sk.freesattv.tv.

Značky: