Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Filmová jeseň je tu: všetci zákazníci freeSAT-u si budú môcť vychutnať viac ako dva týždne kvalitných filmov a seriálov. Na divákov čaká pestrý obsah siedmich kanálov balíka FilmBox Pak. Milovníci filmu, nadšenci do dokumentov a dokonca i priaznivci bojových športov nájdu svoje obľúbené programy počas voľného vysielania na kanáloch FilmBoxu v ponuke freeSAT-u od 5. októbra do 24. októbra 2018.

Templárski rytieri boli najmocnejším a najbohatším rádom stredovekého sveta. Pád bojových mníchov bol však taký strmý aká veľká bola ich moc – a ako k nemu došlo, rozpráva seriál Súmrak templárov (Knightfall), ktorý ponúka pohľad na posledné dni záhadnej organizácie. Premiéra seriálu, ktorý bol natáčaný i v Prahe, bude v nedeľu 7. októbra na FilmBox Basic.

Dvaja detektívi s opačnými názormi musia spolupracovať v predapokalyptickom svete zločinu. Nesúrodý policajný pár narazí na dôkaz, že o päť rokov svet zničí záhadná kozmická udalosť. Raz do týždňa sa v epizóde seriálu Hard Sun bude táto dvojica snažiť vyrovnať s týmto zistením, ako aj uniknúť agentom, ktorí sa ju snažia umlčať. Zákazníci freeSAT-u si budú môcť vychutnať jej dobrodružstvá na kanáli FilmBox Premium HD, ktorý premiérovú časť odvysiela v nedeľu 7. októbra.

Ak ste priaznivcami stredovekého prostredia, FilmBox Extra HD vám má čo ponúknuť. List pre kráľa (Letter for a king) je nádherný príbeh o pravej podstate lásky, priateľstva, vernosti a statočnosti zasadený do doby rytierov. Mladý Tiuri riskuje svoju budúcnosť, keď dostane príkaz od umierajúceho rytiera. Musí v úplnom utajení odovzdať list kráľovi. Dobrodružná úloha ho zavedie do hôr, lesov a údolí, kde za každou zákrutou číha nejaké nebezpečenstvo. List však za žiadnych okolností nesmie padnúť do nesprávnych rúk.

Aj FilmBox Family má niečo výnimočné. Olympus v skvelej kombinácii hraného filmu a počítačovej animácie rozpráva príbeh niekoľkých statočných mužov, ktorí vykázali bohov do ríše nevedomia – miesta, ktoré nazývali „podsvetím“. Seriál sleduje hrdinu na jeho úžasnej ceste, ktorá prináša dramatické zážitky – zradu, lásku, moc i vyhnanstvo – a tie ho postupne menia. Z mladíka sa stáva bezohľadný vodca, ktorý sa môže merať so samotnými bohmi. Prvá epizóda sa začína v nedeľu 7. októbra.

Utajená operácia (Operation: Endgame) premení obývačku na tajné bojisko. Zábavné tajné bojisko. Akčná komédia o dvoch tímoch vládnych agentov s krycími menami podľa tarokových kariet, ktorí sa snažia prebojovať z prísne tajného objektu, bude divákov kanálu FilmBox Plus zabávať v piatok 12. októbra.

Po ukončení voľného vysielania môžu zákazníci získať kanály FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Basic, FilmBox Family, FightBox a Docubox predplatením balíka FilmBox Pak.

Uvedené pozície platia pre prijímače s automatickým ladením, ktoré svojim zákazníkom poskytuje freeSAT. Zákazníci s vlastnými prijímačmi nájdu návod na ladenie ako aj úplný zoznam kanálov a frekvencií a viac informácií o ponuke freeSAT-u na webovej stránke sk.freesattv.tv.

KanálPozícia
FilmBox Basic110
FilmBox Extra HD111
FilmBox Premium HD112
FilmBox Plus113
FilmBox Family114
Docubox115
FightBox116

Značky: