Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Všetci zákazníci freeSAT-u sa môžu tešiť na nové filmy a seriálové premiéry na kanáloch z balíka FilmBox Pak. Čaká na nich pestrý obsah, ktorý osloví každý druh obecenstva – od milovníkov filmov cez nadšencov do dokumentov a deti až po fanúšikov bojových umení. FilmBox Pak bude od 13. apríla až do 30. apríla 2018 k dispozícii všetkým zákazníkom freeSAT-u bez ohľadu na to, aký balík majú predplatený.

Mladý pápež (The Young Pope), nový seriál od Oscarom ovenčeného režiséra Paola Sorrentina, rozpráva kontroverzný príbeh mladého a očarujúceho novozvoleného pápeža Pia XIII. Prvý americký Svätý otec svojimi konzervatívnymi názormi vo Vatikáne vyvolá rozruch. Mladý pápež nepodlieha tlaku okolia, aby sa sústredil na svoju vodcovskú rolu, naopak, o publicitu veľmi nestojí. Pôsobivý seriál ponúka Juda Lawa v úlohe Pia a Diane Keatonovú ako sestru Máriu.

Severské detektívky sú dnes mimoriadne populárne a diváci sa môžu tešiť na ďalšiu z nich. Psychologický thriller Modus smrti (Modus) sa odohráva počas Vianoc v studenom Švédsku. Vzrušujúci seriál sa nesústredí len na riešenie prípadu, ale otvára aj otázky náboženstva, ľudských práv a povahy lásky.

Potešia sa aj milovníci romantických komédií. Bláznivá svadba (I do (But I don’t)) je príbehom rozvedenej organizátorky svadieb (Denise Richardsová), ktorá sa zaľúbi do budúceho ženícha (Dean Cain).

Zimomriavky a husiu kožu sľubuje napínavý horor Čierny cadillac (Black cadillac). Zoznámi divákov s troma priateľmi, ktorí si užívajú divokú noc, až kým ich nezačne sledovať tajomný čierny Cadillac. O príčinách môžu mladíci len špekulovať a začnú sa navzájom upodozrievať. Veci sa medzičasom obrátia k horšiemu…

Zábava na kanáloch FilmBox čaká aj na deti. Príbeh zo starovekej Galie prenáša obľúbených hrdinov Asterixa a Obelixa na olympiádu. Vo filme Asterix a olympijské hry známa dvojica súťaží, aby svojmu priateľovi Lovesixovi pomohla získať lásku princeznej Iriny.

Dobrodružný film Bane kráľa Šalamúna prinesie do obývačiek vzrušujúcu honbu za pokladom, inšpirovanú nesmrteľným príbehom H. Ridera Haggarda. V hlavnej úlohe sa predstaví Patrick Swayze.

Pre priaznivcov historických príbehov je určený seriál Vojna a mier (War and Peace) podľa románu Leva Tolstého. Dej sa odohráva v Rusku na začiatku 19. storočia, na vrchole konfliktu s Napoleonom. Diváci môžu sledovať osudy piatich aristokratických rodín, ktoré čelia možnosti, že ich životy sa navždy zmenia.

Zákazníci s prijímačmi s automatickým ladením, ktoré poskytuje freeSAT, nájdu kanály balíka FilmBox Pak na nasledujúcich pozíciách. Viac informácií o ponuke freeSAT-u, programe i najnovšie novinky sú k dispozícii na sk.freesattv.tv.

KanálPozícia
FilmBox Basic110
FilmBox Plus113
FilmBox Family114
FilmBox Extra HD111
FilmBox Premium HD112
DocuBox HD115
FightBox HD116

 

Značky: