Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

freeSAT pridáva do ponuky tri nové kanály.

Diváci už môžu sledovať vysielanie Nova International, Nova Sport 2 HD a WAU HD. Všetky kanály sú súčasťou balíka freeSAT medium HD.

Kanál Nova International diváci nájdu na pozícii 3. Medzinárodná verzia populárnej českej televízie prináša vlastnú tvorbu z dielne TV Nova aj slovenským divákom.

Fanúšikovia športu by si určite mali prepnúť na pozíciu 84, kde nájdu kanál Nova Sport 2 HD. Vo vysokom rozlíšení si môžu vychutnať viaceré európske futbalové ligy. Kanál sa sústredí aj na iné športy – vysiela NHL, prenosy z pretekov Spartan Race či súťaže v šípkach.

Zábavný kanál WAU HD sa nachádza na pozícii 98 a je určený prevažne, no nielen ženám. Prináša filmy, zahraničné seriály, reality šou a programy zamerané na životný štýl. V ponuke sú napríklad Amerika má talent, Kosti alebo Kardashianky a ich rodina.

Uvedené kanálové pozície platia pre satelitné prijímače s automatickým prelaďovaním, ktoré svojím zákazníkom poskytuje freeSAT. Viac informácií o ponuke freeSAT a kompletný zoznam programov a frekvencií pre naladenie nájdete na sk.freesattv.tv

Značky: