Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci spoločnosti freeSAT sa môžu tešiť na nové kanály.

V ponuke od 13. apríla pribudne HD verzia druhého programu verejnoprávnej televízie a 6 cudzojazyčných kanálov.

Slovenskí zákazníci už budú mať v rámci balíka freeSAT medium HD k dispozícii Dvojku aj v HD verzii. Druhý kanál verejnoprávnej RTVS je určený pre náročnejších divákov a v ponuke sú i programy pre menšiny. Pre maďarsky hovoriace obyvateľstvo sú to napríklad správy „Hírek“, „Rómsky magazín“ pre Rómov, či správy pre nepočujúcich v posunkovom jazyku.

Čo sa týka žánrov, Dvojka ponúka filmy európskej kinematografie, dokumenty či programy, venované folklóru alebo iným formám umenia. Medzi programami diváci nájdu  trebárs duchovný príhovor „Slovo“, folklórnu „Kapuru“, dokumentárnu sondu do života súčasnej rodiny „Família“ alebo „ArtSpektrum“ pre umelecky naladených divákov. Dvojka prináša aj športové prenosy zo súťaží ako je Európska liga vo futbale či Tipsport liga v ľadovom hokeji. Vďaka tejto rozmanitosti si každý nájde svoj obľúbený program.

Maďarský kanál RTL II prináša zábavu pre celú rodinu. V programe sú rôzne televízne šou ako napríklad kuchárska „Nechaj ma variť“, v ktorej medzi sebou pri sporáku súťažia rodiny. Kanál okrem toho vysiela aj známe americké seriály, filmy v prime-time a športové prenosy napríklad z futbalovej Európskej ligy.

V programe kanála RTL+ sa nachádzajú filmy, seriály i lifestylové magazíny. „Taste“ je trebárs americká reality kuchárska súťaž. Diváci, ktorí uprednostňujú filmy alebo seriály, si môžu vychutnať americké sitcomy ako „Ženatý so záväzkami“ v maďarčine.

Fanúšikov seriálov uspokojí kanál Sorozat+. Sitcomy, či kriminálky, komédie i sci-fi, seriály na ňom bežia 24 hodín denne. V programovej ponuke sú tituly od svetoznámych medzinárodných štúdií i maďarská tvorba.

Film+ je určený pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať kvalitnú zábavu a zážitok domáceho kina priamo v obývačke a v maďarčine. Film+ momentálne ponúka najúspešnejšie akčné a sci-fi filmy ako je „Terminátor“ a „Red“.

Muzsika TV je rozmanitý a zábavný hudobný kanál, ktorý 24 hodín denne vysiela skvelý mix tradičnej i modernej hudby, dance pop, disco, operetu či najväčšie hity. Objavia sa i najnovšie videoklipy a domáce hviezdy pop music.

Zábavný kanál Cool sa venuje predovšetkým úspešným seriálom a filmom. V programe sú najmä detektívky zo série CSI, „Kosti“, „Mentalista“ a iné.

Všetky informácie o nových kanáloch v ponuke freeSAT nájdete nižšie:

kanáljazyková stopabalíkpozícia
Dvojka HDslovenskáfreeSAT medium HD34
RTL IImaďarskáfreeSAT medium155
RTL +maďarskáfreeSAT medium156
Sorozat +maďarskáfreeSAT medium158
Film +maďarskáfreeSAT medium160
Muzsika TVmaďarskáfreeSAT medium159
CoolmaďarskáfreeSAT light157

Značky: