To môžete vidieť len vo Vegas.

Prilba na hlavu so slúchadlami, ktorá má pomôcť s rednúcimi vlasmi a plešinami. Videli sme ju v stánku spoločnosti APIRA Science, ktorá prezentovala „revolučné“ zariadenie, ktoré efektívne rieši civilizačný problém – rednutie vlasov a plešatosť. Zázračným zariadením je iGrow, ktorý vyzerá ako prilba s integrovanými slúchadlami.

iGrow používa svetelnú terapiu LLLT, ktorá eliminuje rednutie vlasov a podporuje ich rast. V neposlednom rade „pestuje“ silnejšie vlasy a plnší vzhľad. Zariadenie je oficiálne testované a certifikované. Testy zahŕňajú aj škodlivosť a nežiaduce účinky na ľudský organizmus, ktoré nie sú podľa výrobcu žiadne. Avšak, zváženie bezpečnosti je na každom záujemcovi o toto zariadenie.

Tento článok vyšiel aj v tlačenom januárovo-februárovom vydaní TOUCHIT č. 1-2/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

VIDEO TOUCHIT: iGrow – Liečba rednúcich vlasov laserovou technológiou LLLT (CES)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.