Je to zároveň aj možný dátum predstavenia smartfónu Galaxy S23 FE.

O slúchadlách Galaxy Buds FE sa toho popísalo skutočne veľa, a to aj napriek tomu, že z pripravovaných zariadení série Galaxy FE ide o „najmenej“ zaujímavé zariadenie. Očakáva sa totiž, že Samsung čoskoro predstaví smartfón Galaxy S23 FE, nové tablety série Galaxy TAB S9 FE, čiže slúchadlá z tejto série sú síce atraktívne, ale tak trochu v tieni o niečo zaujímavejšieho hardvéru. Aj napriek tomu, že dizajn slúchadiel je známy, tak nová várka obrázkov a informácií je skutočne veľmi bohatá

Takéto úniky sa poväčšine dejú iba pár dní pred oficiálnym predstavením, čiže uniknutý 4. október, ako možný dátum predstavenia celej novej generácie zariadení Galaxy FE, je skutočne veľmi reálny. Dokonca už skôr sme sa zamýšľali nad tým, že Samsung by mal svoje nové Galaxy FE zariadenia predstaviť čo najskôr v 4. štvrťroku, aby z predvianočného predaja vyťažil čo najviac. Zdá sa, že sa naše úvahy naplnia do bodky.

Nové obrázky však nepotvrdzujú iba dizajn, ale odkrývajú aj viaceré technické parametre Galaxy Buds FE, vnútorné časti slúchadiel, zdôrazňujú niektoré ich kľúčové funkcie a naznačili aj dátum ich uvedenia na trh. Vo tomto úniku má opäť prsty známy leaker Evan Blass.

Galaxy Buds FE by mohli byť vybavené dvoma vonkajšími mikrofónmi, jedným vnútorným mikrofónom a novým jednosmerným reproduktorom. Obrázky naznačujú aj prítomnosť funkcie aktívneho potláčania hluku ANC. K dispozícii by mohla byť aj podpora pripojenia viacerých zariadení.

Nechajme sa teda prekvapiť, či Samsung najbližší Galaxy FE Unpacked skutočne usporiada 4. októbra. Bolo by to skvelé.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.