Telefón Galaxy Note 8 sa objaví zhruba o mesiac, konkrétne 23. augusta a postupne presakujú aj správy o ňom. Zatiaľ vieme o ňom to, že bude mať uhlopriečku 6,3 palca, displej bude opäť „nekonečný“ ako je to v prípade Galaxy S8 a S8 Plus. Po prvý raz v prípade Samsungu budú k dispozícii dve zadné kamery. 

Podľa nových informácií pribudne aj farebná verzia označená ako Deep Blue a má ísť o naozaj netradičnú modrú farbu. Okrem tejto farby má prísť Galaxy Note 8 ako Midnight Black a Orchid Grey, čo je v preklade klasická čierna a šedá farba.

Samsung údajne vyvíja aj Bluetooth slúchadlá, ktoré spolupracujú s Bixby. Tieto slúchadlá by sa mali uviesť spolu s telefónom Galaxy Note 8. Nie je však zatiaľ jasné, či sa tieto slúchadlá budú predávať spolu s Galaxy Note 8 ako bundle alebo to bude špeciálne príslušenstvo.

Tieto slúchadlá by mali potlačovať vonkajší šum a mali by rozpoznávať hovorené slovo, ktorým sa bude ovládať systém Bixby. Virtuálna asistentka Bixby Voice pritom naplno funguje zatiaľ len v USA.

Viac o telefóne Galaxy Note 8

Dohady: Samsung Galaxy Note 8 bude atakovať hranicu 1000 eur, ponúkne duálny fotoaparát (doplnené)

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.