Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 49. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Windows 12: Posledný únik odkazuje na dátum vydania

Na trhu s počítačmi dominujú najmä tri veľké operačné systémy. Jedným z nich je Windows od spoločnosti Microsoft, ktorý je väčšinovým operačným systémom na trhu. Po jeho boku však hviezdi aj macOS od spoločnosti Apple a tiež Linux. Operačný systém Windows však na seba v poslednej dobe strháva väčšiu pozornosť, nakoľko len tri roky po vydaní poslednej veľkej verzie s označením Windows 11 plánuje Microsoft predstaviť jeho nástupcu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Soundbar Bose Smart Ultra vylepšuje podanie dialógov a prináša priestorový zvuk

Okrem pôsobivej reprodukcie a vysokého výkonu pri počúvaní predovšetkým filmového zvuku ale aj hudby podporuje tento soundbar aj formát Dolby Atmos. Využíva efekty ako sú odrazy zvuku od stropu, je tu kalibrácia na aktuálny priestor s využitím špecializovaného mikrofónu a umelej inteligencie. UI sa prejavuje aj pri reprodukcii zvuku a zrazu tak rozumiete dialógom vo filmoch, ktoré sú ťažko zrozumiteľné.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Xiaomi Pad 6: Ideálny Android tablet (RECENZIA)

Xiaomi Pad 6 je najnovší tablet značky Xiaomi, ktorý je od augusta 2023 oficiálne v predaji na Slovensku a to vrátane príslušenstva, ako je dotykové pero či ochranný obal s klávesnicou. Tablet som používal niekoľko mesiacov, preto táto recenzia vychádza s určitým oneskorením.

Xiaomi Pad 6 je priamym nástupcom modelu Xiaomi Pad 5, ktorý som testoval pred dvoma rokmi a zhodnotil som ho slovami, že by som si ho kúpil. To isté sa dá povedať aj o novej generácii. Z určitého hľadiska ide o ideálny Android tablet.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Samsung Galaxy S23 FE konečne kúpite aj na Slovensku

Samsung Galaxy S23 FE začiatkom októbra doplnil sériu Galaxy S23. Telefón sa vyznačuje vysokým výkonom a špecifikáciami prebratými z hlavných modelov tejto vlajkovej série. Dobrou správou je, že ďalší model s označením FE je konečne k dispozícii na stránke samsung.sk.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. TOP filmy na Netflixe (47. týždeň)

Vyberali sme filmy sledované v 47. týždni – 20. november – 26. november 2023. Ide o rebríček filmov dostupných globálne a na Slovensku. Niektoré filmy majú český dabing, Netflix zatiaľ neuvádza túto vlastnosť.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Garmin hodinky sú vo vianočnej zľave, ušetríte desiatky až stovky eur

Špeciálne ceny sú platné na obmedzený čas, do vypredania zásob a len pre vybrané farebné varianty a modely. Oficiálny slovenský distribútor značky Garmin odštartoval vianočné zľavy, ktoré sú dostupné na podstránke daruj.garmin.sk. Zľavy platia obmedzený čas, ktorý nie je bližšie špecifikovaný, alebo do vypredania zásob.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: