Tablet dostane veľký a extra jemný displej.

Samsung ani v oblasti tabletov nemôže poľaviť. Najnovšie prichádzajú správy aj o pripravovanom vlajkovom modeli, ktorý sa netají tými najvyššími ambíciami. Iba pred pár týždňami sme sa dozvedeli, že séria Galaxy Tab S8 bude zahŕňať nový model Ultra“ s obrovským 14,6-palcovým displejom. Tento parameter dokonca potvrdila nová správa leakera Ice Universe.

Tab S8 Ultra bude skutočne vybavený 14,6-palcovým OLED displejom s rozlíšením 2960 × 1848 pixelov. Energiu bude dodávať batéria s kapacitou 11 500 mAh, ktorá by mohla poskytnúť niekoľkodňové používanie bez potreby nabíjania.

Tieto parametre veľmi dobre dopĺňajú informácie z mája, kedy sa objavila správa o 120 Hz obnovovacej frekvencii displeja a až 12 GB RAM. Na prednej strane by sa mali nachádzať dve selfie kamery. 

Parametre sú jedna vec, cena druhá. Tá údajne nepoteší. Podľa starších správ by cena mala byť štvormiestna, takže nový ultra tablet nebude vôbec lacný. Dátum vydania zatiaľ nie je známy. Je však isté, že nových informácií o tabletoch série Galaxy Tab S8 bude pribúdať čoraz viac.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.