Membránová klávesnica ASUS Cerberus Keyboard je určená pre menej náročných hráčov. V porovnaní s obyčajnými klávesnicami na nej oceňujeme odolnú konštrukciu a celkovú kvalitu spracovania. Je odolná voči poliatiu a má odtokový otvor.

Extra funkciou je aj podsvietenie, avšak to je dostupné iba v červenej a modrej farbe. Môžete regulovať jeho intenzitu alebo ho úplne vypnúť. Nechýbajú multimediálne klávesy a makro klávesy, ktoré sú nastavené ako alternatívne funkcie pre klávesy F1 až F12.

Zvyšné vlastnosti neprekvapia, avšak celková kvalita spracovania je na vyššej úrovni v porovnaní s bežnými klávesnicami za pár eur. Počas testovania sme ocenili aj pogumovanie na spodnej strane, aby sa klávesnica nešmýkala a anti-ghosting, teda technológiu, ktorá zaznamená všetky stlačené klávesy. Maximálne 19. V balení nájdete aj štvoricu klávesov WSAD v červenej farbe, takže si môžete tieto najpoužívanejšie herné klávesy na klávesnici zvýrazniť.

ASUS Cerberus Keyboard je v podstate štandardná herná klávesnica strednej triedy, ktorá ponúka pár extra vlastností v porovnaní s bežnými kancelárskymi klávesnicami, avšak z hľadiska prevádzky pri hraní nedosahuje prémiovosť mechanických klávesníc. Tie však stoja aj 3-krát toľko, čo toto príslušenstvo od ASUS-u.

Cena: 47,90 EUR
Zapožičal: ASUS

Plusy
+ Odolná konštrukcia
+ Kvalita spracovania

Mínusy
– Obmedzené možnosti podsvietenia

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 5/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

 

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit