V spolupráci s e-shopom Geekbuying vám prinášame možnosť zakúpiť si tieto dve zaujímavé novinky.

K rýchlemu presunu po meste, či už do práce alebo školy, výborne poslúžia práve tieto dve novinky od značky HIMO. Či už si vyberiete väčší bicykel, alebo kompaktnejšiu kolobežku, mestom sa dokážete pohybovať skutočne rýchlo a ekologicky.

Keďže Geekbuying má svoje sklady v Európe, tak doprava na Slovensko je zadarmo a netrvá dlhšie ako 10 dní. Okrem toho vám tento e-shop pribalí ku každému nákupu aj praktický darček.

HIMO Z20 Max a L2 MaxZdroj: Geekbuying
Darčeky k HIMO Z20 Max a L2 Max

Bicykel HIMO Z20 Max

  • Promo kód: GBKZ20MAX
  • Akciová cena po zadaní kódu: 919 eur

Pokiaľ sa potrebujete po meste presúvať na väčšie vzdialenosti, tak ideálnym pre vás bude skladateľný elektrický bicykel s dojazdom až 80 km. Model Z20 Max má všetky potrebné certifikáty, ktoré ho predurčujú k bezpečnej a pohodlnej jazde.

Bicykel je vybavený inteligentným systémom riadenia, silným motorom a batériou s dlhou životnosťou. Okrem toho sa vyznačuje efektívnym, citlivým a presným riadením. Elektromotor spolupracuje so 6-stupňovým prevodovým systémom Shimano, pričom všetky potrebné informácie si skontrolujete na LCD paneli s vysokým rozlíšením. 

O tom, že ide o skutočné praktického pomocníka na pohyb v meste, vás presvedčí aj veľmi jednoduchý spôsob zloženia, ktoré trvá iba tri sekundy. Okrem toho je bicykel vybavený aj efektívnymi kotúčovými brzdami pre stabilné a bezpečne brzdenie. 

Keďže značka HIMO myslí na detaily, tak súčasťou výbavy bicykla je aj praktická pumpa. Okrem toho vám e-shop Geekbuying k bicyklu HIMO Z20 Max pribalí aj náhradnú batériu.

HIMO Z20 MaxZdroj: Geekbuying
HIMO Z20 Max

Kolobežka HIMO L2 Max

  • Promo kód: GKBL2MAX
  • Akciová cena po zadaní kódu: 459 eur

Pokiaľ sa však nepotrebujete v meste dopravovať na veľké vzdialenosti, tak vám rovnako dobre poslúži aj kolobežka L2 Max.

Vďaka dômyselnému konštrukčnému riešeniu možno túto elektrickú kolobežku zložiť len v 3 krokoch a umiestniť ju v kancelárii alebo v kufri auta. Rovnako tieto kompaktné rozmery umožnia aj veľmi jednoduché prenášanie – napríklad keď cestujete mestskou dopravou.

Kolobežka je vybavená 10-palcovými širokými pneumatikami, čo jej zabezpečí pohodlné a jednoduché prekonávanie prekážok, stabilitu a priechodnosť.

Mimoriadne dlhý dojazd, až 35 km, zabezpečuje 40 článkov vysokokvalitných batérií typu 18650. Kolobežka pritom dosahuje maximálnu rýchlosť až 25 km/hod a to vďaka 350 W motoru.

HIMO L2 Max využíva displej s vysokým rozlíšením a štýlovým vzhľadom s jednoduchým rozhraním. Panel je dobre čitateľný počas dňa aj noci. Kolobežka má tri režimy výkonu, ktoré sa veľmi jednoducho prepínajú. Môžete tak cestovať presne takou rýchlosťou, aká vám práve vyhovuje. 

Všetky objednávky kolobežky HIMO L2 Max dostanú darček v podobe zámku a ochrannej prilby.

HIMO L2 MaxZdroj: Geekbuying
HIMO L2 Max

V spolupráci s Geekbuying

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.