Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oslavy druhého výročia GeForce NOW pokračujú tento týždeň 10 hrami do knižnice GeForce NOW vrátane noviniek.

K hrám Diplomacy is Not an Option (Steam), Model Builder (Steam), Sifu (Epic Games Store) a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Steam), ktoré boli vydané tento týždeň, sa pridá hra Not Tonight 2. V piatok sa objaví v službe Steam a obchode Epic Games Store a bude k dispozícii na streamovanie prostredníctvom služby GeForce NOW.

Novinky sú aj medzi rozšíreniami obsahu: Apex Legends ‚Defiance‘ a Far Cry 6 DLC Joseph: ‚Collapse‘ dostávajú podporu GeForce NOW. Ako darček môžu členovia od dnešného dňa získať dva jedinečné skiny v hre Eternal Return: Military Doctor Cathy alebo špeciálny skin pre GeForce NOW Silvia.

Tento týždeň sa blog zameriava na schopnosť GeForce NOW priniesť hry v kvalite PC na takmer akýkoľvek mobilný telefón so systémom iOS alebo Android. Hráči mobilných hier si môžu zahrať ktorúkoľvek z 800 PC hier vrátane 35 titulov free-to-play, ktoré podporujú gamepad. Aj majitelia smartfónov so systémom iOS môžu hrať rôzne počítačové hry bez toho, aby museli opustiť ekosystém Apple. A hráči so smartfónmi so systémom Android a 120 Hz displejmi môžu využiť vysokú snímkovú frekvenciu, ktorú ponúka špičková grafická karta GeForce NOW RTX 3080.

Novinky tohto týždňa v knižnici GeForce NOW:

Značky: