Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Genesis Thor 100 RGB  je programovateľná herná mechanická klávesnica, ktorá napriek svojím malým rozmerom v sebe skrýva veľké množstvo funkcií.  Klávesnica je vybavená 39 klávesmi a červenými mechanickými spínačmi s bleskurýchlou odozvou 8 ms a vysokou odolnosťou pre náročné používanie.

Genesis Thor 100 RGB obsahuje herný softvér, ktorý umožňuje naprogramovať akékoľvek makro, alebo funkciu k ľubovoľnému klávesu, ako aj výber jedného z 10 režimov podsvietenia a nastavenie farby podsvietenia každého klávesu z palety RGB (16 miliónov farieb). Ergonomická podpierka pod zápästie poskytuje komfortné používanie aj počas niekoľkohodinových herných bitiek a vďaka kompaktným rozmerom klávesnice si ju môžete brávať na každú LAN párty, alebo použiť ako rozšírenie svojej zbrojnice pre špeciálne úlohy.

Vysoko-kvalitné mechanické spínače

Klávesnica Thor 100 RGB je vybavená vysoko-kvalitnými mechanickými spínačmi OUTEMU RED so životnosťou až do 50 miliónov klikov, ktoré sú charakteristické svojím lineárnych chodom, bleskurýchlou odozvou, nízkym bodom aktivácie (2 mm) a tichšou prácou. Tieto spínače k ​​svojej aktivácii vyžadujú silu stisku 45 gramov, čo umožňuje rýchlejšie stláčať klávesy a zvýšiť tým vašu efektívnosť.

Herný softvér

Klávesnica obsahuje pokročilý herný softvér, pomocou ktorého môžete ku každému z kláves pripísať ľubovoľnú funkciu, alebo makro a spustiť tak vražednú paľbu jediným stlačením tlačidla. Dodatočne softvér umožňuje naprogramovať rôzne multimediálne funkcie, či skratky.

Efektné podsvietenie RGB

Každá ozajstná herná klávesnica musí byť nielen efektívna, ale musí aj dobre vyzerať, a preto Thor 100 RGB ponúka efektné podsvietenie RGB, ktoré je nie len na okrasu, ale pomáha nájsť ten správny kláves pri používaní v noci. Používateľ si môže vybrať jeden z desiatich režimov podsvietenia, kde niektoré režimy umožňujú individuálne nastavenie farby každého klávesu z palety RGB (16 miliónov farieb). Väčšina režimov má možnosť nastavenia úrovne jasu podsvietenia, alebo rýchlosť, či smer efektov. V prípade potreby sa dá podsvietenie jednoducho vypnúť.

Funkcia N-key rollover

Klávesnica je vybavená funkciou N-key Rollover, vďaka ktorej môžete stlačiť ľubovoľný počet kláves v rovnaký čas, bez obavy, že niektorý z nich nebude zaregistrovaný.

Odolnosť, pohodlie a kompaktné rozmery

Telo Thor 100 RGB je vyrobený z odolných materiálov, ktoré zabezpečujú pevnosť konštrukcie a zaručujú dlhú životnosť. Ergonomická podpierka pod zápästie poskytuje komfortné používanie aj počas niekoľkohodinových herných bitiek a vďaka kompaktným rozmerom klávesnice si ju môžete brávať na každú LAN párty, alebo použiť ako rozšírenie svojej zbrojnice pre špeciálne úlohy.

Dostupnosť a cena

Genesis Thor 100 RGB je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov za doporučenú koncovú cenu 29 EUR vrátane DPH.

Vlastnosti

  • – vysoko-kvalitné, odolné mechanické spínače kláves z životnosťou do 50 miliónov klikov
  • – 4 dodatočné klávesy makro
    – N-key Rollover
  • – herný softvér s editorom makier a profilov
  • – bleskurýchla odozva a nízky aktivačný bod
    – RGB podsvietenie z možnosťou nastavenia 10 rôznych režimov
  • – 5 multimediálnych kláves
  • – ergonomická podpierka pod zápästie
  • – kompaktné rozmery

Špecifikácia

Mechanizmus kláves: Mechanický (spínače Outemu Red)
Životnosť kláves: do 50 miliónov klikov
Farba podsvietenia kláves: RGB (16 miliónov farieb)
Dĺžka kábla: 1,8 m
Počet kláves: 39
Multimediálne klávesy: 5
Dĺžka dráhy spínača:  4 mm

Bod aktivácie spínača: 2 mm
Sila potrebná na aktiváciu kláves: 45 g
Rozmery klávesnice: 231 × 130 × 37 mm

Softvér: Áno
Hmotnosť klávesnice: 385 g
Rozhranie: USB 2.0

Systémové požiadavky: Windows XP Vista/7/8/10, Android, Linux

Viac na:

http://genesis-zone.com/en/

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.