Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inovatívna cloudová platforma je teraz k dispozícii českým a slovenským MSP poskytovateľom a predajcom.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, oznámila všeobecnú dostupnosť GFI AppManager, inovatívnej cloudovej platformy na správu komunikačných, bezpečnostných a sieťových nástrojov z jedného centrálneho panelu. Riešenie umožňuje partnerom využiť jedno rozhranie pre všetkých svojich zákazníkov tak, aby sa zefektívnila správa ich infraštruktúr.

GFI AppManager poskytne jednotné grafické rozhranie a prístup ku všetkým produktom GFI Software z oblasti bezpečnosti, komunikácie a networkingu. V súčasnosti zahŕňa prístup k produktom Kerio Connect a Kerio Control. Do budúcnosti budú do platformy postupne pridávané aj ďalšie produkty vrátane GFI Archiver, GFI LanGuard, GFI MailEssentials, GFI FaxMaker, GFI HelpDesk a GFI ClearView, prípadne produkty tretích strán.

Správa celého súboru produktov je s riešením GFI AppManager veľmi jednoduchá a efektívna, pričom pokrýva všetky detailné funkčnosti a potreby SMB firiem. Poskytovatelia MSP môžu jednoducho konfigurovať akékoľvek, ale aj všetky zariadenia pod svojou správou a zjednodušiť tak administráciu širokého spektra inštalovaných riešení v rôznych lokáciách. GFI AppManager tiež ponúka monitoring a notifikácie v reálnom čase, keďže MSP poskytovateľom umožňuje nastaviť chybové hlásenia tak, aby mohli okamžite riešiť vzniknuté situácie.

Navyše, GFI AppManager v blízkej budúcnosti integruje komponent GFI CoPilot postavený na generatívnej AI, ktorá poskytuje kontextové informácie a znalosti ohľadom systémových konfigurácií, analýzy metrík a interpretácie logov. To dovolí IT administrátorom a MSP poskytovateľom minimalizovať čas potrebný na oboznámenie sa s novo pridanými produktmi v rámci platformy, držať krok so zmenami a aktualizáciami všetkých produktov a auditovať konfigurácie u svojich zákazníkov.

„Sme radi, že sme pôvodný ambiciózny nápad GFI AppManager dokázali premeniť na skutočnosť a že naši partneri môžu teraz významne zefektívniť správu svojich či zákazníckych IT,“ povedal Jozef Kačala, Vicepresident of Global Sales Engineering v spoločnosti GFI Software. „Aktuálne dostupná verzia prináša predajcom a MSP partnerom GFI Software možnosť ľahšie zvládnuť všetky požiadavky svojich existujúcich zákazníkov a rozšíriť svoje podnikanie o nových zákazníkov a služby.“

Video o GFI AppManager nájdete na tomto odkaze.

Značky: