Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, oznámila, že získala formou akvizície firmu Exinda, dodávateľa riešení umožňujúcich IT tímom efektívne spravovať prevádzky a aktivity užívateľov, zariadení a aplikácií v podnikových sieťach.

Exinda bola založená v roku 2002 a poskytuje viac ako 4 000 podnikom a vzdelávacím organizáciám po celom svete istotu toho, že ich kritické aplikácie vždy dokonale fungujú.

„Táto akvizícia posilňuje schopnosť GFI Software dodávať riešenia postavené na tradícii tvorby užívateľsky jednoduchých a pritom výkonných produktov pre SMB spoločnosti,“ povedal Scott Brighton, výkonný riaditeľ GFI Software. „Aplikácie a nástroje Exinda na správu výkonnosti podnikových sietí dopĺňajú existujúce portfólio produktov GFI Software v oblasti komunikácie a IT bezpečnosti a prinášajú do našej neustále sa rozširujúcej komunity zákazníkov a partnerov významnú pridanú hodnotu. Akvizíciou spoločnosti Exinda sme sa priblížili k nášmu strategickému cieľu, ktorým je vybudovať platformu najvyššej kvality na zaistenie bezpečnosti, správy a komunikácie v podnikových sieťach, určenú pre SMB zákazníkov.“

Akvizícia zahŕňa všetky softvérové produkty vyvinuté firmou Exinda, ako je napríklad Exinda Network Orchestrator či špecifické nástroje zamerané na aplikácie Microsoft vrátane Office 365 a Skype for Business, ktoré pomáhajú správcom firemných IT zaistiť výkon siete pre dôležité obchodné aplikácie.

„Exinda spolupracovala so svojimi zákazníkmi veľmi intenzívne na zaistení konzistentnej a spoľahlivej výkonnosti ich kritických obchodných aplikácií,“ povedal Michael Sharma, výkonný riaditeľ Exinda. „Dnes, ako súčasť GFI, budú naši zákazníci a partneri môcť využiť nové príležitosti, ktoré ponúkajú prístup ku globálnym produktom IT bezpečnosti, a posilňujú schopnosti sieťových administrátorov v prospech koncových užívateľov.“

Značky: