Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chráni firemnú poštu pred spamami, malvérom a phishingovými e-mailmi

 Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, predstavila GFI MailSecurity, jednoducho použiteľné SaaS riešenie e-mailovej bezpečnosti, ktoré skenuje všetku prichádzajúcu elektronickú poštu a blokuje spamy, e-maily obsahujúce vírusy a pokusy o phishing. Organizáciám prináša všetky výhody cloudového riešenia vrátane jednoduchého nasadenia, nenáročnej správy, rýchleho prístupu cez webový portál a prehľadných nákladov.

Na zaistenie bezpečnosti GFI MailSecurity disponuje zabudovanými antivírusovými enginmi a antispamovými filtrami schopnými odstrániť infikované e-maily, či ich zamknúť do karantény. Užívatelia e-mailových schránok majú prístup k webovému portálu, na ktorom môžu spravovať svoj whitelist/blacklist a prístup do karantény na kontrolu spamu, pričom môžu sami zapísať na whitelist legitímne e-maily nesprávne zachytené antispamovým filtrom.

„E-mail je kriticky dôležitou súčasťou bežnej obchodnej a komunikačnej prevádzky v organizáciách všetkých veľkostí a, bohužiaľ, firemné e-maily stále častejšie obsahujú malvér či odkazy na nakazené stránky,“ povedal Zdeněk Bínek, zodpovedný za predaj riešení GFI Software v Českej republike a na Slovensku. „GFI MailSecurity je teraz dostupný pre všetkých našich partnerov aj pre ich koncových zákazníkov, a to v cene podľa skutočného využitia vo forme mesačného paušálu za e-mailovu schránku.“

K hlavným výhodám GFI MailSecurity patrí:

  • Filtrovanie e-mailu v cloude – riešenie je dostupné v rámci EÚ a USA a hostované na Amazon AWS, takže si zákazníci môžu uchovávať dáta v rámci domácej alebo najbližšej možnej jurisdikcie.
  • Jednoduché nasadenie – sprevádzkovanie GFI MailSecurity v zákazníkovom e-mailovom systéme je jednoduchou a rýchlou záležitosťou, nie je potrebné nič inštalovať.
  • Osvedčený anti-spam – Prepracované anti-spamové riešenie chráni e-mailové schránky pred spamami a pokusmi o phishing.
  • Anti-malvér – riešenie disponuje dvoma enginmi, ClamAV a Bitdefender AV, skenujúcimi prítomnosť vírusov vo všetkých e-mailových prílohách, vrátane zero day hrozieb.
  • Karanténa – umožňuje užívateľom manuálne odblokovať e-maily zachytené ako falošne pozitívne.

Značky: