Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová funkčnosť umožní nasadenie aj vo veľkých firmách a poskytne SMB firmám možnosť jednoducho rozširovať svoje on-premise inštalácie

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ komunikačných a bezpečnostných riešení pre podnikové siete, predstavila najnovšiu verziu populárneho riešenia elektronickej pošty GFI Kerio Connect, ktorá obsahuje rad nových vylepšení vrátane podpory viacerých serverov. Pridaná multiserverová funkčnosť uľahčuje zákazníkom škálovanie existujúcej infraštruktúry firemnej elektronickej pošty, kalendárov a instant messagingu.

Zatiaľ čo jeden server Kerio Connect podporuje iba obmedzený počet užívateľov, s novou multiserverovou funkčnosťou môžu firmy škálovať svoju infraštruktúru na podporu takmer neobmedzeného počtu užívateľov, pričom bude zachovaná rovnaká užívateľská skúsenosť a jednoduchosť. Užívatelia môžu naďalej pristupovať k svojmu účtu s využitím jednej serverovej adresy bez ohľadu na umiestnenie svojej poštovej schránky.

„Dnes viac ako kedy predtým potrebujú organizácie na celom svete flexibilné komunikačné nástroje, ktoré môžu prispôsobiť svojim potrebám pri zaistení vysokej úrovne zabezpečenia a efektívnych nákladov,“ povedal Greg Coyle, viceprezident GFI Software zodpovedný za produktový vývoj. „Kerio Connect sa teraz stáva atraktívnejším a dostupnejším riešením, ktoré je schopné nahradiť komplexnejšie a nákladnejšie e-mailové riešenia. Nová podpora pre viacero serverov prináša nenáročné používanie, jednoduchú správu a spoľahlivé zabezpečenie pre podniky všetkých veľkostí.“

Kerio Connect je ucelené riešenie na podnikovú komunikáciu a spoluprácu, ktoré využíva viac ako 30 000 malých a stredných firiem. Riešenie s podporou viacerých serverov je postavené na distribuovanej architektúre, môže byť nasadené na všetky hlavné operačné systémy vrátane Windows, macOS a Linux, a obsahuje možnosť automatizovaného zálohovania a obnovy ako ochranu pred haváriami. Archivácia na úrovni serveru pomáha organizáciám splniť najrôznejšie regulačné požiadavky na uchovávanie elektronickej pošty.

Viac informácií nájdete na odkaze Kerio Connect.

Značky: