Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, uviedla na trh GFI OneConnect a GFI OneGuard, najnovšie riešenie integrovanej správy a ochrany podnikových sietí a e-mailovej infraštruktúry.

Produkty pomôžu IT administrátorom vo firmách a organizáciách automatizovať a zefektívniť procesy riadenia bezpečnosti, ochranu pred malvérovými hrozbami a zaistení kontinuity e-mailovej prevádzky.

GFI OneConnect poskytuje pokročilú ochranu proti spamu a malvéru v prostredí poštového servera Microsoft Exchange vrátane disaster recovery e-mailového serveru. Riešenie integruje:

  • Pokročilú technológiu na filtrovanie spamu a malvéru.
  • Modernú zabezpečenú službu archivovania podnikovej elektronickej pošty.
  • Cloudovu platformu pre kompletné zaistenie e-mailovej kontinuity.

GFI OneGuard ponúka softvér pre centralizovanú správu počítačových sietí vrátane pokročilých reportovacích nástrojov. Riešenie zahŕňa:

  • Antivírusovú ochranu všetkých zariadení v sieti v reálnom čase s využitím antivírusového jadra Kaspersky Lab.
  • Správu aktualizácií (patch management), ktorá zaisťuje prevádzku softvérových systémov v najnovších aktualizovaných verziách.
  • Asset Tracking na inventarizáciu všetkého hardvéru a softvéru v podnikovej sieti.

„Oba novo uvedené platformy sú prelomovými IT nástrojmi v histórii GFI Software, keď reagujú na narastajúcu komplexnosť bezpečnostných hrozieb,“ povedal Zdeněk Bínek zodpovedný za predaj riešení GFI Software v Českej republike a na Slovensku. „Jedinečnosť oboch platforiem spočíva jednak v integrácii ochrany proti viacerým hrozbám súčasne a jednak v potenciáli ďalšieho rozširovania do budúcnosti, napríklad o webový monitoring, správu logov udalostí či end point security.“

Značky: